Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

19:25  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

TRES CLUBS ESPORTIUS HAN REALITZAT JA LA PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA 2018-2019

 • Signatura entre l'Ajuntament i el CF Montmeló UE

  Signatura entre l'Ajuntament i el CF Montmeló UE

 • Homenatge a Samuel Fernández Pacheco

  Homenatge a Samuel Fernández Pacheco

 • Presentació del CF Montmeló UE

  Presentació del CF Montmeló UE

 • Presentació del MCB

  Presentació del MCB

 • Escola Fadiamé Sylla de Missirah

  Escola Fadiamé Sylla de Missirah

19/11/2018

El CF Montmeló UE, el Montmeló Club Bàsquet i l'Handbol Montmeló-Penya Blaugrana, han realitzat la presentació de les seves plantilles, amb algunes novetats i amb objectius per dur a terme durant la temporada que acaba de començar.

 

EL CF Montmeló ret homenatge a Samuel Fernández Pacheco

El passat 20 d'octubre va tenir lloc la presentació de tots els equips del CF Montmeló UE. La gran novetat esportiva d'aquesta temporada és la recuperació de l'equip sènior femení de futbol 7, després d'una temporada d'absència. El nucli de l'equip el componen les mateixes jugadores de temporades anteriors, tret d'alguna baixa i dues incorporacions.

 

La presentació va finalitzar amb l'homenatge que tot el club va retre a Samuel Fernández Pacheco. Familiars, junta i jugadors del sènior es van reunir al centre del camp per retre un sentit adéu al company mort. L'equip sènior lluirà una dessuadora en homenatge a Samuel durant tota la temporada.

 

El dia anterior a la presentació, l'Ajuntament i el club de futbol van signar a la Torreta un acord per cedir al CF Montmeló la gestió del bar del camp de futbol.

 

El MCB compleix 25 anys d'existència

El passat 11 de novembre, va ser el torn de la presentació del Club Bàsquet Montmeló, entitat esportiva que aquesta temporada celebra el 25 aniversari. El CBM compta en l'actualitat amb quatre equips federats, dos masculins i dos femenins, i un equip a l'escola esportiva, que són el futur immediat del bàsquet base a Montmeló.

 

El bàsquet s'ha consolidat com una disciplina esportiva que a Montmeló va néixer després de l'auge del futbol sala i l'handbol. Durant aquesta trajectòria, el club de bàsquet ha trobat una solidesa molt ben tramada entre la junta i l'equip tècnic i això fa que comptin amb un nodrit grup de més de 40 joves que setmanalment practiquen bàsquet al pavelló municipal.

 

L'Handbol Montmeló es marca com a objectiu potenciar l'handbol femení

El tercer club a realitzar la presentació de la nova temporada ha estat la secció d'handbol de la Penya Blaugrana. Aquest diumenge passat, dia 18 han presentat a la seva afició els sis equips que conformaran la temporada 2018-2019: 2 equips base, 2 infantils i 2 veterans.

 

Més de 80 persones practiquen actualment handbol a Montmeló, si comptem els 50 nens i joves i els més de 30 veterans i veteranes. Abans de la presentació, els més petits han tingut l'oportunitat d'assistir a unes classes d'entrenament amb exjugadors d'handbol de FC Barcelona.

 

La recuperació de l'handbol fa ja uns anys, cuidant minuciosament els equips base, ha fet que aquesta disciplina esportiva torni a reunir una gran quantitat d'adeptes i practicant. Els bons èxits i resultats esportius d'aquests últims anys ha ajudat a consolidar també l'handbol dins dels esports indoor més practicats al nostre municipi. El club d'handbol té aquesta temporada l'objectiu de potenciar els equips femenins per augmentar el nombre de jugadores que s'animin a la pràctica de l'handbol a Montmeló.Data de modificació: 22/11/2018 19:49:45