Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:25  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS EN MARXA

  • Entrada del Casal de la Gent Gran de Montmeló

    Entrada del Casal de la Gent Gran de Montmeló

  • Pisos per allotjament d'urgència i inclusió social

    Pisos per allotjament d'urgència i inclusió social

18/11/2018

Portes automàtiques al Casal de la Gent Gran amb 406 vots i un cost de 7.700 €

El primer projecte d'inversió dels pressupostos participatius finalitzat han estat les portes automàtiques del Casal de la Gent Gran. En el mes d'octubre, durant els actes de la Setmana de la Gent Gran, van ser instal·lades i a principis d'aquest mes, van ser retolades. La resta de projectes s'estan executant o bé planificant per a la seva execució.

 

Pisos per allotjament d'urgència i inclusió social amb 314 vots

Un altre dels projectes d'inversió dels pressupostos participatius eren els pisos per allotjament d'urgència i inclusió social. Aquest projecte que va quedar en sisè lloc, també ha començat a caminar.

 

El passat 24 d'octubre es va signar el conveni amb la Parròquia Santa Maria de Montmeló per a la cessió d'ús de la planta baixa i del tercer pis de l'immoble del carrer de Santiago Rusiñol número 4.

 

El conveni atorga la cessió per un període de 15 anys i permet a l'Ajuntament realitzar les obres que consistiran en un accés independent en planta baixa directe des del carrer, la instal·lació d'un ascensor i la distribució de la planta tercera per la formació de dos habitatges.Data de modificació: 22/11/2018 19:41:47