Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:40  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

REPENSEM EL PARC DEL SANT CRIST I LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ

  • Repensem el parc del Sant Crist

    Repensem el parc del Sant Crist

  • Repensem la plaça de la Constitució

    Repensem la plaça de la Constitució

21/11/2018

Convençuts que cal implicar la societat civil en els objectius col·lectius i cal conèixer l'opinió de la ciutadania sobre els assumptes que l’afecten, des del Consell de Poble, iniciem un nou procés participatiu per remodelar i definir els usos de dos espais del municipi: el parc del Sant Crist i la plaça de la Constitució

 

Aquests processos es duran a terme en paral·lel però cadascun d'ells tindrà el seu espai propi, així, a banda de les enquestes i entrevistes en profunditat per conèixer què cal conservar, què cal canviar, què cal afegir o què cal treure als dos espais, es duran a terme in situ dues jornades participatives.

 

Diumenge 25 de novembre al parc del Sant Crist i diumenge 2 de desembre serà el torn de la plaça de la Constitució. Ambdues jornades participatives comptaran amb la col·laboració de les dues associacions de veïns del barri i en el cas de la Cucurny, també hi prendrà part el CIJ Esplaia't.

 

Un cop recollides totes les enquestes i les aportacions que es facin a les jornades participatives, hi haurà una fase d'anàlisi de la informació per tal que pugui ser interpretada pels serveis tècnics i dibuixada en tres propostes.

A mitjans del mes de gener, en dues sessions públiques i obertes a tota la ciutadania, es presentaran aquestes tres propostes i s'explicarà com han estat interpretades. Un cop validades aquestes propostes per totes les persones assistents, s'obrirà un període de votació, electrònica i presencial, per escollir la que més s'ajusti a les necessitats de la ciutadania.

 

La proposta escollida per cadascun dels parcs serà executada en els mesos de febrer i març de 2019. El pressupost per a cada espai és de 60.000€. Les propostes no podran ser excloents i hauran de tenir en compte l'ús públic i universal de l'espai. En cap cas, poden comportar compromisos de despesa futura i la totalitat dels recursos han d'anar destinats a l'espai del parc.

 

Perquè la democràcia es fa entre tots i totes, participa-hi!

 Data de modificació: 29/11/2018 20:02:26