Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:21  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

XERINGUES, AGULLES I PUNXANTS, A LA DEIXALLERIA

  • Xeringues, agulles i punxants a la Deixalleria!

    Xeringues, agulles i punxants a la Deixalleria!

8/12/2018

El Servei de Salut Pública del Vallès Oriental conjuntament amb l’ICS i L’ARC, han dissenyat uns díptics informatius per tal de donar solucions als residus tallants i punxants a domicili d'origen sanitari.
 
En la informació se'ns explica què fer amb aquests residus i, posteriorment, cal portar-los a la Deixalleria.  La difusió es durà a terme en els CAPS, deixalleries i a la ciutadania en general.

 

Més informació sobre aquest tema a: canalsalut.gencat

 

La deixalleria de Montmeló

La deixalleria és un servei gratuït que permet fer un bon tractament dels residus que no tenen contenidor de carrer, com per exemple l’oli usat de cuina, restes de poda, trastos vells, bombetes i fluorescents, entre d’altres. El carnet de la deixalleria us permet obtenir una bonificació d’un 25% en la taxa d’escombraries a tothom que utilitzi la deixalleria freqüentment.

 

Què hi pots portar?

Objectes voluminosos, llaunes, bateries, roba i sabates, fluorescents, pneumàtics, piles, olis minerals, i olis de fregir, frigorífics i electrodomèstics amb CFC, ferralla, fustes, pintures, vernissos i dissolvents, esprais, paper i cartró, restes de poda i jardineria, runes domèstiques, vidre, etc.

  • Passeig del Riu Besòs (Pol. Sota el Molí)
  • Tel. 93 568 40 04

Informació relacionada


Data de modificació: 13/12/2018 19:39:47