Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:26  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

El Bo social a Civio

  • El Bo Social a Civio

    El Bo Social a Civio

16/11/2018

El Bo Social és un descompte en la factura de la llum. Està regulat pel Govern i pretén protegir les llars considerades vulnerables. Per beneficiar-te del Bo Social has de tenir la tarifa elèctrica amb una potència igual o inferior a 10 kW al teu habitatge habitual. A més, hauràs de complir els requisits per a ser considerat client vulnerable. El descompte en el rebut d'electricitat pot ser de 25 o del 40%, segons els requisits que compleixis.

 

El bo social d'electricitat és un descompte en la factura elèctrica per a consumidors vulnerables, però milions de potencials beneficiaris es queden sense ell per falta d'informació o per la complexitat del procés. Aquesta aplicació de Civio, en col·laboració amb la CNMC, t'ajudarà a calcular si tens dret al bo social, facilitant a més l'imprès de sol·licitud i els documents a presentar perquè l'hi enviïs a la teva empresa comercialitzadora i que tot el procés sigui molt més fàcil. Inclou els canvis de la darrera reforma aprovada l'octubre de 2018.

 

La web del Bo Social de Civio es pot consultar directament des dels bàners del web municipal montmelo.cat o bé a les adreça: civio.es/bono-socialData de modificació: 30/03/2021 12:33:22