Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:41  |  28/01/2023

Data i hora oficial

El temps

"CABARETA" ARRIBARÀ A LA POLIVALENT EL 17 DE NOVEMBRE

12/11/2018

L'endemà de l'espectacle "El Derby", la Polivalent es torna a vestir de llarg per acollir un magnífic show: "CabaretA", un espectacle de cabaret en clau femenina que recupera l'esperit de la Barcelona canalla dels anys 20 i 30 del segle passat, i fins a l'actualitat. Un homenatge a Maria Aurèlia Capmany, Guillermina Motta, Núria Feliu i Mary Sampere, i també a Ángel Pavlosky i a El Molino.

A partir de les 20, 30 hores del dissabte 17 de novembre, Maria Molins i Bàrbara Granados seran les protagonistes d'aquests reconegut espectacle que va ser finalista dels Premis Max. Recordeu que les entrades es poden adquirir per la web de tictactiquet.com o una hora abans de l'espectacle, en la mateixa Sala Polivalent de Montmeló.

 

CabaretA

CabaertA. Amb una A majúscula al final per deixar clar l'esperit femení que l'ha creat, l'ha musicat i l'interpreta. L'actriu Maria Molins i la pianista Bárbara Granados han fabricat aquest deliciós espectacle que barreja amb ironia el teatre amb el concert, que se'n riu de tothom, que trenca la quarta paret amb pit i cuixa, que critica tants conceptes perversos però políticament correctes de la nostra societat i que ret senzills homenatges a quatre referents de la nostra cultura: Maria Aurèlia Capmany, Guillermina Motta, Mary Santpere i Àngel Pavlovsky.

 

CabaertA. Amb una A majúscula al final per deixar clar l'esperit femení que l'ha creat, l'ha musicat i l'interpreta. L'actriu Maria Molins i la pianista Bárbara Granados han fabricat aquest deliciós espectacle que barreja amb ironia el teatre amb el concert, que se'n riu de tothom, que trenca la quarta paret amb pit i cuixa, que critica tants conceptes perversos però políticament correctes de la nostra societat i que ret senzills homenatges a quatre referents de la nostra cultura: Maria Aurèlia Capmany, Guillermina Motta, Mary Santpere i Àngel Pavlovsky. Totes dones.

 

"L'espectacle comença amb una cançó on s'explica què veurem a l'escenari", adverteix Molins. És tot una successió de números, cantats i narrats (teatre-concert, de fet) amb frescor, amb crítica i amb mala llet. Joan Maria Segura Bernadas, el director, és qui dona coherència a tot plegat mentre que la banda sonora, en directe, la posen els musics Dick Them i Miquel Malirach ("un 'chico para todo'", diu Molins: "Toca, canta i fa d'actor!"). Un 80% de les cançons són originals de Granados.

 

La reivindicació d'una Barcelona canalla que ha desaparegut porta l'escena al Paral·lel dels anys 20 i 30. La sala, de fet, disposa petites taules a la part de davant de la platea, com als teatres de fa un segle, i la protagonista baixa de l'escenari, com una vedette, i fa conya amb el públic. "Fins ara no ho havia fet mai, però li he agafat el 'gusanillo' i em fa gràcia seure a les cames d'un espectador, per exemple", adverteix, amb un somrís murri. La veu poderosa, seriosa, respectuosa de la Maria Aurèlia Capmany de Dones, flors i violes, interpretada pel mateix Malirach (el 'chico para todo'), introdueix una cançó cabaretera al cent per cent: "Parla d'una dona que té picors i, és clar, buscarà algú que li alleugi el problema...", s'excusa Maia Molins.

 

 

 

Venda entrades

Preus

  • Entrada general 12€
  • Carnet jove i carnet biblioteca La Grua 9€
  • Jubilats i menors 7€

Informació

InformacióData de modificació: 14/11/2018 13:57:07