Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:49  |  28/02/2021

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT TANCA LA TEMPORADA AMB LA FINAL DEL CER-GT I ELS CAMPIONATS DE CATALUNYA D’AUTOMOBILISME

  • Campionats de Catalunya d’Automobilisme, el CER i l’F4

    Campionats de Catalunya d’Automobilisme, el CER i l’F4

  • Campionats de Catalunya d’Automobilisme, el CER i l’F4

    Campionats de Catalunya d’Automobilisme, el CER i l’F4

8/11/2018

Estaran acompanyats de la Copa d’Espanya de Clàssics, Legend i Youngtimers i del campionat francès Mitjet Series. En total, més de 100 cotxes per la pista i quasi tots els títols encara per decidir.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- Aquest diumenge, el Circuit de Barcelona-Catalunya s'acomiada de la temporada esportiva 2018 amb una jornada que promet emocions fortes. El colofó final vindrà de la mà dels Campionats de Catalunya d'Automobilisme, el Campionat d'Espanya de Resistència (CER), el Campionat d'Espanya de GT, la Copa d'Espanya de Clàssics, Legend i Youngtimers (CECLY) i el certamen francès Mitjet Series. Més de 100 participants, 6 curses programades i pràcticament tot per decidir. Els campionats presents clausuren també el seu calendari al traçat català. De tot aquest espectacle es podrà gaudir de forma gratuïta, amb accés lliure al pàdoc.

 

Dues hores d'emoció amb el CER-GT

Sense cap dubte, la final del campionat nacional de resistència, un dels més valorats per pilots i equips, es presenta com el plat fort de la jornada. Una prova programada a dues hores, tot un clàssic al Circuit. A les 13.15 h, els aficionats podran veure més de 50 cotxes rodar alhora, de modalitats molt diferents.

 

Pel que fa al campionat de GT, el duet format per Marreiros i Batista (Veloso Motorsport) lidera amb comoditat. Els turismes, d'altra banda, prometen una lluita apassionant entre l'equip RC2 Junior Team, amb Max Llobet i David Cebrián; i el Baporo Motorsport, integrat per Joan Vinyes i Jaime Font. Llobet i Cebrián sumen un punt més d'avantatge que els seus rivals i encapçalen també la classificació TCR. A la Classe 2, despunta Ángel Santos (Chefo Sport), seguit de Ferran Méndez i Dídac Ros, tots dos del RC2 Junior Team, que també es disputen la corona del Campionat de Catalunya de Velocitat de Turismes i de la categoria D4. Vicente Vallés, Iván Velasco i Juan Campos són els millors posicionats de la Classe 3.

 

Últims assalts de les joies clàssiques

La Copa d'Espanya de Clàssics, Legend i Youngtimers realitzarà les dues últimes curses de l'any, ambdues programades a 10 voltes i amb una nodrida graella de 31 participants. La primera es disputarà a les 12.30 h i la segona a les 14.15 h.

 

Entre els noms a tenir en compte, Luís Portal encapçala l'ajustada classificació de Clàssics amb un Volkswagen Golf GTI MKII (1982). Marc García fa el mateix amb els Legend, amb un Honda Civic; i Álex Millán amb els Youngtimers, als comandaments d’un Mazda MX5 Cup. En totes les modalitats, la diferència de punts és mínima, de manera que els errors es pagaran cars, un altre al·licient més per ser testimoni d'aquestes pugnes.

 

Tornen les Mitjet Series

El certamen d'origen gal aterra al Circuit de Barcelona-Catalunya, un fet que ja s’havia produït amb anterioritat. Després d'uns mesos de gira europea, les Mitjet Series clausuren el calendari aquest diumenge. Tres proves a l’esprint per davant amb espectaculars unitats de fins a 330 CV. Aquest és el cas dels Superturismes, que arriben amb Nerses Isaakyan (Arctic Energy) a la posició d'honor. Els Mitjet 2L, de menor cilindrada, compten amb un total de 17 inscrits, liderats provisionalment per Victor Weyrich (GPC Motorsport). Per presenciar tot el que la copa promet, els aficionats tenen una cita a les 11.55, a les 15.55 i a les 17 h al Circuit.

 

Entrada gratuïta i accés a pàdoc

El públic pot gaudir dels Campionats de Catalunya d'Automobilisme i del CER-GT de forma gratuïta aquest diumenge, amb accés lliure al pàdoc. Podran seguir tota l'activitat des de les tribunes Principal, F i G. Les portes s'obriran a partir de les 7 del matí (Accés Principal, àrea oest). L'estacionament s'efectuarà als pàrquings interiors del Circuit In1, In2, In3 i In4.

 Data de modificació: 14/11/2018 09:00:36