Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:25  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

DINAR EN COMPANYIA CELEBRA EL SEU 5è ANIVERSARI

  • Dinar en companyia: 5è aniversari

    Dinar en companyia: 5è aniversari

  • Dinar en companyia: 5è aniversari

    Dinar en companyia: 5è aniversari

8/11/2018

Aquest passat dimarts 6 de novembre, les persones que acudeixen a aquest servei municipal, al costat de Carme Palacios, Regidora de Gent Gran i l'alcalde, Pere Rodríguez, van compartir taula i un dinar de germanor per celebrar cinc anys que fa que funciona aquest servei.

Des de la Regidoria de Benestar Social i la Regidoria de Gent Gran, en la línia de donar el màxim de serveis a les persones, es va posar en funcionament fa ja cinc anys un servei de menjador per a persones grans al Casal de la Gent Gran de Montmeló. Amb el temps aquest servei s'ha convertit en un espai de relació positiu per a la salut i benestar de les persones grans.

"Compartint taula: dinar en companyia", s'ha ubicat al Casal de la Gent Gran amb la utilització de la cuina del centre residencial Can Dotras. En aquest moment, el menjador atén 40 persones, des de fa ja més de 2 anys, amb horari de dilluns a divendres, caps de setmana i festius, de 13 a 15 hores. Els potencials beneficiaris del servei de menjador són totes aquelles persones grans amb situació de dificultat econòmica, social, de salut o familiar.

Per celebrar aquest cinquè aniversari, els usuaris i usuàries van compartir taula amb Carme Palacios, Regidora de gent gran, i amb Pere Rodríguez, alcalde. Un cop finalitzat el dinar l'Ajuntament va lliurar un petit obsequi a totes les persones assistents al dinar. L'alcalde va donar les gràcies a tots els usuaris i usuàries del servei municipal i va fer èmfasi en l'orgull que representa per a l'Ajuntament que aquest programa funcioni així de bé i aculli actualment a 40 persones. També va agrair l'esforç de les treballadores i voluntàries que cada dia serveixen el menjar i els acompanyen durant aquestes hores del dia.Data de modificació: 08/11/2018 20:06:30