Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:59  |  28/05/2022

Data i hora oficial

El temps

ARRANJAMENT DEL CAMÍ FLUVIAL DE LA RIERA DEL TENES AL SEU PAS PER MONTMELÓ

  • Vista aèria de les diferents zones d’actuació entre el riu Besòs i el Tenes

    Vista aèria de les diferents zones d’actuació entre el riu Besòs i el Tenes

  • Obres per obrir el tram final del camí fluvial del Tenes

    Obres per obrir el tram final del camí fluvial del Tenes

7/11/2018

El projecte per connectar el camí fluvial del riu Tenes entre Sant Quirze Safaja i Montmeló , amb el camí del riu Besòs, estarà enllestit abans de finalitzar l'any.

 

El projecte consisteix en la construcció dels accessos al camí fluvial del riu Tenes al seu pas pel terme municipal de Montmeló amb el suport del Consorci Besòs Tordera i l'empresa Grifols,SA. El projecte actua en una superfície aproximada de 9.309,85m2 , en una longitud de 880 m.

La tipologia de camí es defineix per una amplada de 1,5 m variable en algun punt segons topografia del terreny, amb base de sauló sobre malla geotèxtil, per tal d'evitar la colonització del camí per males herbes durant el període d'implantació d'ús del camí per part dels usuaris.

En la confluència entre els rius Tenes i Besós es fa una actuació de millora de sòl i sembra d'herbàcies en una superfície de 1.240 m2 i una zona d'estada mirador amb una nova duna i plantació d'arbres i instal•lació de mobiliari urbà. En aquesta zona es preveu una important retirada de canya per tal de disminuir l'efecte de pantalla visual existent.

 

Pel que fa a la millora paisatgística de la zona es preveu la plantació d'arbres de ribera, la construcció de dunes, la retirada de runes i abocaments, així com la reposició de paviments existents en mal estat.Data de modificació: 16/11/2018 13:00:31