Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:16  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

L'AGRUPA PROPOSA UN NOVEMBRE PLE D'ACTIVITATS

  • Marató sorpresa de terror a l'Agrupa

    Marató sorpresa de terror a l'Agrupa

6/11/2018

Després d'iniciar el mes amb un concert de Sarsuela catalana, aquest cap de setmana el local de l'Agrupa realitzarà una marató de pel·lícules de terror escrites i dirigides per dones. El Mes finalitzarà amb l'obra teatral La Ratera, una adaptació de l'obra literària d'Agatha Christie.

Quan es parla de cinema de terror i horror, se sol pensar que els papers més importants que les dones juguen són sempre el de la protagonista, però, quan han estat darrere de la càmera per a encarregar-se de la direcció, també han demostrat gran valentia, i fins i tot, algunes d'elles van crear diverses de les cintes considerades de les més importants del gènere clàssic i contemporani.

Cinema de terror fet i dirigit per dones; això és el que proposa l'Associació Cultural de Montmeló pel diumenge 11 de novembre. Es tracta d'una marató o sessió continua de tres títols del cinema de terror fet per dones. La projecció començarà a les 17 hores i els organitzadors comptaran amb un servei de bar per tal que l'esdeveniment sigui més amè.Data de modificació: 07/11/2018 20:45:42