Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:28  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ TINDRÀ SET HABITATGES SOCIALS ADAPTATS PER PERSONES AMB PROBLEMES DE MOBILITAT

  • Render del projecte de millora urbana del carrer Primer de Maig

    Render del projecte de millora urbana del carrer Primer de Maig

2/11/2018

Durant el passat ple del 30 d'octubre, es va aprovar per unanimitat la modificació puntual del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de millora urbana del carrer Primer de Maig. Aquesta modificació contempla la possibilitat de transformar set locals de la promoció de pisos que es realitzarà, en habitatges adaptats.

La promoció d'habitatge social del Carrer Primer de Maig comptarà amb més pisos dels que estaven previstos: passen de 32 a 39. Els baixos d'aquests edificis estaven pensats per tenir un ús comercial, però donat que no s'ha rebut cap oferta, s'ha decidit convertir-los en habitatges. Per les característiques d'aquests baixos, l'Ajuntament i la cooperativa Llar Unió Catalonia han acordat fer pisos adaptats per persones amb problemes de mobilitat. De fet, ja s'han rebut ofertes per habitatges que tinguin aquestes característiques.

Es manté, però, un local de 150 metres quadrats per ús comercial. S'ha decidit mantenir-lo donada la seva situació, ja que dóna a l'estació de tren i es considera que és una excel·lent ubicació per un negoci.Data de modificació: 06/11/2018 08:27:12