Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:59  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

UNES JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI PASSADES PER AIGUA

  • Jornades Europees de Patrimoni a Mons Observans - Vista panoràmica

    Jornades Europees de Patrimoni a Mons Observans - Vista panoràmica

  • Jornades Europees de Patrimoni a Mons Observans - Visita teatralitzada

    Jornades Europees de Patrimoni a Mons Observans - Visita teatralitzada

21/10/2018

El proppassat 14 d'octubre es van celebrar a l'assentament romà de Mons Observans les Jornades Europees del Patrimoni. Com cada any s'havia programat una jornada de portes obertes amb visites teatralitzades, tallers i l'actuació especial de la colla d'Armats i Vestals de Martorelles.

La previsió meteorològica adversa va obligar a cancel·lar algunes activitats com el taller d'arqueologia i l'actuació dels armats. Els tallers d'indumentària romana es van poder dur a terme a l'interior del punt d'informació del jaciment. Així mateix, també es va realitzar la visita teatralitzada per un grup de 30 persones que van gaudir de la jornada malgrat el cel que amenaçava pluja.

Les activitats cancel·lades s'han programat de nou per al dia 18 de novembre, que coincideix amb la celebració de la Setmana de la Ciència, a la qual el jaciment s'ha adherit per quart any consecutiu. Us recordem que el mes de novembre Mons Observans comença l'horari d'hivern i que fins al mes de març les visites es faran amb una periodicitat mensual coincidint amb el tercer diumenge de cada mes, a excepció d'algunes activitats extraordinàries com la celebració del Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat prevista pel diumenge 2 de desembre.

 Data de modificació: 26/10/2018 14:47:29