Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:14  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EL TRENCADÍS OBRE LES PORTES A LA CIUTADANIA DE MONTMELÓ

  • Jornada de portes obertes al Trencadís

    Jornada de portes obertes al Trencadís

  • Jornada de portes obertes al Trencadís

    Jornada de portes obertes al Trencadís

  • Jornada de portes obertes al Trencadís

    Jornada de portes obertes al Trencadís

24/10/2018

El passat cap de setmana, el Centre Ocupacional del Trencadís, va realitzar dues jornades de portes obertes per tal que la ciutadania de Montmeló conegués el projecte d'aquest centre que fa ja 10 anys que funciona a Montmeló.

El Centre Ocupacional el Trencadís de Montmeló ha obert les portes durant els dies 20 i 21 d'octubre, per mostrar la seva tasca. Al llarg del divendres 20, alumnes de diferents centres educatius del territori han pogut conèixer de primera mà com treballen els prop de 40 usuaris que té actualment l'equipament. En molts casos, no totes les barreres són físiques. Per això s'ha volgut conscienciar als visitants dels prejudicis que hi ha a la societat cap a les persones amb discapacitats psíquiques o malalties mentals.

L'objectiu d'aquestes jornades de portes obertes és doble. D'una banda, explicar com es treballa al centre i, d'una altra, mostrar les capacitats i possibilitats que tenen els usuaris. Les jornades de portes obertes del Trencadís formen part de les activitats que el centre ocupacional està realitzant amb motiu del 10è aniversari.

La mateixa empresa que gestiona el Centre Ocupacional el Trencadís de Montmeló, la cooperativa Grupdem, té un centre especial de treball al municipi amb 58 treballadors. Ara, l'empresa també es farà càrrec del bar de la piscina i del Camp de futbol de Montmeló. Grupdem ja ha començat la gestió del bar del camp de futbol aquest cap de setmana, coincidint amb la presentació del CF Montmeló. Es calcula que suposarà la contractació d'una quinzena de persones amb discapacitat psíquica o amb malalties mentals. A banda de suposar un contracte laboral, aquesta feina també significa un reconeixement social.Data de modificació: 25/10/2018 20:08:04