Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:18  |  30/09/2022

Data i hora oficial

El temps

BONA PARTICIPACIÓ EN LA TROBADA DE CLÀSSICS, MALGRAT LA PLUJA

  • Trobada de clàssics a Montmeló

    Trobada de clàssics a Montmeló

21/10/2018

La 6a Trobada de cotxes clàssics i mítics de Montmeló, va comptar a 165 vehicles, malgrat la pluja caiguda durant la festa.

El passat diumenge 14 d'octubre, a les 10.30 hores, la tempesta i la pluja va fer acte de presència només començar la 6a trobada de clàssics de Montmeló. Això va fer que el grup de rock "Alucinógenos Sam", haguessin de plegar i va paralitzar tota la diada del motor per unes hores.

L'organització va reprendre les activitats després de la tempesta i la diada va transcórrer a tota normalitat. Malgrat les inclemències meteorològiques, 165 cotxes clàssics van participar en la trobada al llarg de la recta del Vial, a peus del turó de les Tres Creus.

Les persones participants i assistents, van gaudir de tota la zona de compra i venda d'accessoris i gadgets relacionats amb el col·leccionisme vintage i sobretot amb l'exposició de cotxes antics i de col·lecció exposats al llarg de la zona.

Menció especial pel grup de participants de Girona que es van apropar a Montmeló amb quatre cotxes funeraris dels anys 70 i que van passejar pel recinte firal amb indumentària d'enterradors i amb taüt inclòs.

Finalment i com cada any, els cotxes participants en la trobada van desfilar en caravana fis al Circuit de velocitat per donar unes voltes a la pista. Això va posar punt final a una trobada que a pesar de la pluja va comptar amb una molt bona participació.Data de modificació: 25/10/2018 19:33:47