Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:20  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

NOVA MARXA NÒRDICA PER LA LLERA DEL RIU

 • Setmana de la Mobilitat - Marxa nòrdica

  Setmana de la Mobilitat - Marxa nòrdica

 • Setmana de la Mobilitat - Marxa nòrdica

  Setmana de la Mobilitat - Marxa nòrdica

 • Setmana de la Mobilitat: marxa nòrdica

  Setmana de la Mobilitat: marxa nòrdica

 • Plànol del recorregut de la 1a Marxa Nòrdica de Montmeló

  Plànol del recorregut de la 1a Marxa Nòrdica de Montmeló

23/10/2018

Aquest diumenge hi ha programada una nova sortida de marxa nòrdica per la llera del riu, fins a Montornès. Aprèn aquesta tècnica i apunta't. Hi ha servei de préstec de pals.

 

La cultura nòrdica, a més d'Ikea i del salmó fumat, ens han deixat la tècnica de la marxa nòrdica. Des de la regidoria de salut i d'esport, a Montmeló s'està potenciant aquesta tècnica organitzant sortides mensuals. Des del mes de març que es fan caminades de marxa nòrdica. Actualment existeix ja un grup força estable de més de 30 persones que participen de manera contínua d'aquestes caminades saludables.

 

Aquest diumenge 28 es torna a fe una nova sortida de marxa nòrdica, en aquesta ocasió per la llera del riu. L'activitat està oberta a totes les persones que vulguin iniciar-se en aquesta tècnica tan senzilla i a la vegada tan saludable. La sortida de la caminada de marxa nòrdica serà a les 9.30 hores, de la plaça de la Vila. Allà es farà una breu explicació de la tècnica i posicionament del cos per a realitzar correctament aquesta disciplina que combina el trekking amb moviments simètrics, rítmics i dinàmics, amb l'ajut dels braços sobre els bastons. Les persones que ja realitzant aquest tipus d'exercici poden anar amb els seus propis bastons. La resta de persones que desitgen iniciar-se, comptaran amb pals de marxa nòrdica, cedits per la Diputació de Barcelona.

 

El recorregut és circular i té aproximadament 5 km. Se sortirà de la plaça de la Vila en direcció al riu Mogent pel barri del Piquet. Es vorejarà el Turó de les tres Creus fins a arribar a Montornès Nord. Es passarà per Montornès per la llera del riu Mogent i s'arribarà de nou a Montmeló pel camí de la Font de Santa Caterina. Arribats a la zona industrial Sota el Molí, es tornarà a la plaça de la Vila pel carrer Major (consulteu plànol adjunt)

 

 • Les inscripcions són obertes
 • Es poden realitzar per correu electrònic a l'adreça: salut@montmelo.cat
 • O bé per telèfon en el 93 572 00 (extensió 100)


Data de modificació: 25/10/2018 13:21:03