Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

06:24  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

NOU TALLER DE BIBLIOLAB A LA BIBLIOTECA

 • Bibliolab - Origami màgic

  Bibliolab - Origami màgic

 • Bibliolab a la biblioteca La Grua

  Bibliolab a la biblioteca La Grua

 • Bibliolab a la biblioteca La Grua

  Bibliolab a la biblioteca La Grua

20/10/2018

Després de l'èxit del primer taller de Bibliolab del mes de setembre, la Biblioteca municipal la Grua torna a programar un nou taller familiar amb la papiroflèxia com a protagonista.

El passat 29 de setembre, la biblioteca La Grua es va omplir de grans i petits per a realitzar el taller de plastilina i electricitat. Les famílies assistents van jugar, crear i experimentar amb elements conductors de l'electricitat mitjançant la plastilina. Va ser un matí de diversió i de coneixement científic per a tot el públic assistent.

Aquest dissabte 27, tindrà lloc el segon taller de Bibliolab, que en aquesta ocasió es passarà de manifest la relació entre l'electricitat i l'origami o papiroflèxia. Recordem que les inscripcions es realitzen a la mateixa biblioteca, fins al 20 d'octubre. Les places són limitades i els infants s'han d'inscriure obligatòriament amb una persona adulta. L'edat recomanada per a la realització d'aquest taller és de 8 a 13 anys.

 

Què és Bibliolab?

 • BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania.
 • Els projectes desenvolupats en aquest programa abasten diferents branques del coneixement, en moltes d’elles el factor tecnològic té un paper important com a eina vehicular. Així es podran desenvolupar projectes purament tecnològics però també  projectes científico-socials (nutrició, agricultura, astronomia, natura, etc.), projectes artístics (la música, les arts plàstiques o l’artesania) i projectes relacionats amb la lectura i l’escriptura, l’essència de les biblioteques.
 • BiblioLab és un dels deu projectes destacats de “Connectem”, el Pla d’actuació del mandat 2016-2019 de la Diputació de Barcelona. Amb aquest programa la Corporació pretén fomentar la creació i la creativitat de la ciutadania, habilitats de gran valor en el desenvolupament de les persones en àmbits com l’educació, la cultura i l’emprenedoria. Ho farà sota els criteris de l’equitat d’accés, la sostenibilitat econòmica, l’eficiència, la qualitat de servei i la pertinença; aprofitant i posant en valor els recursos i treball en xarxa de les biblioteques, equipaments pròxims al ciutadà i arrelats al territori.


Data de modificació: 25/10/2018 13:32:20