Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:39  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EL EL CAP MONTMELÓ ASISTEIX A LA JORNADA DE SEGURETAT DELS PACIENTS A LLINARS DEL VALLÈS

  • Jornada de seguretat del pacient organitzada per la Direcció d'Atenció Primària de la zona Metropolitana Nord de l'ICS

    Jornada de seguretat del pacient organitzada per la Direcció d'Atenció Primària de la zona Metropolitana Nord de l'ICS

20/10/2018

La Jornada va aplegar a Llinars del Vallès diversos equips d'atenció primària de la zona Metropolitana Nord de l'Institut Català de la Salut.

 

La jornada tècnica de salut va comptar amb conferències donades per diversos experts que van posar en relleu la importància dels processos per assegurar un bon mètode de treball i la necessitat d'avaluar constantment per millorar. També es van presentar diverses taules de debat de diferents temes amb les quals es va analitzar els incidents de la coordinació assistencial entre dispositius sanitaris o la seguretat en la prescripció i l'administració de medicaments.

 

A fi de compartir idees de formació en aquest àmbit, els equips d'atenció primària d'Ocata-Teià, el Masnou-Alella, Granollers Oest i Granollers Nord van presentar amb simulacres de casos reals, com actuar i de passada millorar la cohesió del seu equip en pro de la seguretat. L'acte va tenir lloc el 9 d'octubre i va comptar amb la presència de professionals del centre d'atenció primària de Montmeló.

 

La Direcció d'Atenció Primària Metropolitana Nord de l'Institut Català de la Salut va aprofitar aquesta jornada per fer un reconeixement a tots els equips d'atenció primària i per donar valor a l'esforç que fan per complir de manera exitosa els estàndards de seguretat del pacient marcats pel Departament de Salut.

 

Els assistents van coincidir a destacar la rellevància d'aquest tipus de jornades tan transversals que agrupen professionals de diferents àmbits per tal de fomentar la cultura de la seguretat i la qualitat del pacient en tots els nivells assistencials.

 Data de modificació: 24/10/2018 20:43:35