Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:23  |  28/01/2023

Data i hora oficial

El temps

UN OCTUBRE MOLT MUSICAL

 • Any Zero d'Àfrica i Isma Pérez

  Any Zero d'Àfrica i Isma Pérez

 • Beatles for childrens

  Beatles for childrens

 • El secret de la Lloll

  El secret de la Lloll

 • Josep Aznar, tenor

  Josep Aznar, tenor

22/10/2018

Any Zero d'Àfrica i Isma Pérez, Beatles for Childrens, El secret de la Lloll i el tenor Josep Aznar, conformen la cartellera musical del mes d'octubre a la Sala Polivalent.

El mes d'octubre ha començat amb molt i molt bona música a la Polivalent. El concert "Any Zero" va ser la primera de les actuacions del mes a la sala. Un concert molt íntim, ple de moments estel·lars amb una Àfrica Pérez que va mostrar tota la seva capacitat vocal i artística, acompanyada d'una banda d'indiscutible qualitat.

Flaming Shackers van desplegar simpatia i professionalitat en el seu concert, diumenge passat, amb l'espectacle familiar "Beatles for Childrens". El públic infantil i l'adult, van gaudir de la música del quartet de Liverpool per igual.

Per completar el cartell d'espectacles musicals del mes d'octubre, aquest divendres 24 arriba la showomen Lloll Bertran amb un espectacle fresc i divertit, on la Lloll fa tots els papers de l'auca i desplega el seu ofici amb "EL secret de la Lloll". Per la seva banda, dissabte 27, el tenor Josep Aznar realitzarà un recital de cançonsde tots els temps. Aquests dos espectacles estan inclosos dins les activitats programades a la Setmana de la Gent Gran de Montmeló.Data de modificació: 24/10/2018 20:23:23