Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:05  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

LA SALA POLIVALENT TANCA UN SETEMBRE PLE D'ACTIVITATS

  • Somni d'una nit d'estiu

    Somni d'una nit d'estiu

  • Les princeses també es tiren pets

    Les princeses també es tiren pets

  • Guillem i Marta Roma a Escenari secret

    Guillem i Marta Roma a Escenari secret

19/10/2018

El clàssic del "Somni d'una nit d'estiu" i l'obra infantil "Les princeses també es tiren pets", tanquen la programació del mes de setembre a la sala Polivalent, que va començar amb el ple absolut de la preestrena de "El tràmit".

Joan Sors ha estat el director protagonista de les dues últimes setmanes de setembre a la Sala Polivalent La Torreta de Montmeló, ja que ha dirigit "Somni d'una nit d'estiu" i l'obra infantil "Les princeses també es tiren pets". Totes dues obres amb gran èxit de públic.

El clàssic de Shakespeare es va representar durant tres dies seguits i al marge del text i de la història de l'obra, el més innovador va ser sense cap dubte, l'escenografia; L'escenari es va muntar en l'espai central de la platea i el públic assistent es disposava al voltant de l'espai escènic. L'obra a més va comptar amb un jove repartiment d'actors amateurs, en la seva majoria de Montmeló.

"Les princeses també es tiren pets" es va representar durant dos dies. Es tracta d'una adaptació de premiat i reconegut llibre infantil d'Ilan Brenman del mateix nom. Aquesta obra ja havia estat presentada en anteriors edicions del FITKAM i ara tornava a escena per la companyia El Replà.

Per acabar el mes de setembre, La Torreta va ser l'espai per una nit de la iniciativa cultural "Escenari Secret": es tracta de la realització d'una actuació fora del teatre, en un espai no convencional, adreçada a un grup reduït d'espectadors que es vol fidelitzar o captar. L'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona promou aquesta estratègia de fidelització i creació de públics i facilita una experiència cultural més enllà del teatre i la música, on el lloc, la sorpresa i el tracte personalitzat i de proximitat també juguen un paper molt important.

En aquest cas, el públic convidar va gaudir de dues micro obres teatrals i d'un concert final dels Germans Roma (Guillem i Marta), que van ser la cirereta del pastís d'un mes ple d'activitat artística a l'espai de La Torreta a Montmeló.Data de modificació: 25/10/2018 20:02:16