Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:09  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

PAULA MANZANO SANGUINO, GUANYADORA DEL CAMPIONAT MUNDIAL DANCE WORLD CUP

  • Paula Manzano Sanguino

    Paula Manzano Sanguino

14/10/2018

Aquesta montmelonina de 9 anys, alumna de l'acadèmia de ball, Studio Danza Maestre, va guanyar la medalla d'or el passat mes de juny a Sitges, en el Campionat del Món (Dance World Cup) en la categoria Mini Solo Jazz and Show Dance.

 

En aquest mateix campionat va quedar subcampiona amb la seva parella de ball, la Laura Bitca, en la categoria de Ball Dúo modern. Arriba a Sitges després d'haver quedat campiona, també, al mes de març, al Campionat d'Espanya (Dance World Cup Spain) que es va celebrar a Burgos.

 

La Paula fa un any que entra a la competició i des de llavors ha participat a diferents campionats que l'han fet guanyar 18 medalles. Després de la parada estival, ja està treballant per competir aquest 2019 al mes d'abril al Campionat d'Espanya a Burgos i igualar els èxits d'aquest any per poder competir a Portugal, en el campionat mundial.

 

També la podrem veure amb la seva companya en de ball, a la temporada vinent de Got Talent amb la coreobrafia "Chaplin".Data de modificació: 18/10/2018 19:14:24