Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:37  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

JORDI PELLICER, INSÍGNIA DE PLATA DE LA FEDERACIÓ CATALANA D'ESCACS

  • Jordi Pellicer rep la insígnia de plata de la Federació Catalana d'Escacs

    Jordi Pellicer rep la insígnia de plata de la Federació Catalana d'Escacs

14/10/2018

El president del Club d'Escacs Montmeló, Jordi Pellicer, ha estat guardonat amb la insígnia de plata de la Federació Catalana d'Escacs. Un reconeixement al seu treball i dedicació als escacs; no només en l'àmbit local, també a escala comarcal i nacional.

 

Jordi Pellicer és el president de l'entitat des de la seva fundació, ara fa 34 anys i també és el fundador, el 1987, de l'escola d'escacs de l'entitat. El 1991 va introduir els escacs a les escoles de Montmeló com a activitat extraescolar i va promocionar els escacs a la comarca.

 

Actualment és delegat de l'equip en les competicions de la federació, membre de la comissió tècnica d'escacs del Vallès Oriental, àrbitre de les competicions escolars dels Jocs Esportius Escolars a Catalunya i col·laborador amb la FCE en les competicions en l'àmbit escolar.

 

Sense cap mena de dubte, els escacs a Montmeló no tindria el pes que des de fa molts anys té. El seu extens currículum dins el món dels escacs han donat com a fruit aquest reconeixement de la FCE.Data de modificació: 18/10/2018 19:11:22