Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

18:01  |  25/01/2022

Data i hora oficial

El temps

COMENCEN LES OBRES DE LA SEGONA FASE DE LA REURBANITZACIÓ DE LA CARRETERA

 • Planta de les obres de reurbanització de la carretera BV-5003 entre els carrers Primer de Maig i Folch i Torras

  Planta de les obres de reurbanització de la carretera BV-5003 entre els carrers Primer de Maig i Folch i Torras

 • Render del projecte tal com quedarà l’espai urbanitzat

  Render del projecte tal com quedarà l’espai urbanitzat

 • Render de la segona fase de les obres de la carretera BV5003

  Render de la segona fase de les obres de la carretera BV5003

 • Render de la segona fase de les obres de la carretera BV5003

  Render de la segona fase de les obres de la carretera BV5003

23/10/2018

Les obres comencen al novembre i tenen una durada prevista de 5 mesos. Aquestes obres suposaran la integració urbana de diversos espais que actualment queden aïllats.

 

Coincidint amb la finalització de la primera fase de les obres d'integració de la llosa, durant el mes de novembre s’inicien les obres de reurbanització de la carretera BV-5003 entre els carrers Primer de Maig i Folch i Torras. L'empresa adjudicatària és la constructora OHL per un import de 880.646,12 €, que és cofinançat amb la Diputació de Barcelona.

L'actuació se centrarà sobre l'avinguda de Pompeu Fabra, la plaça i el carrers de Santa Maria, la plaça Sant Isidre i un tram del carrer de Folch i Torras, davant de les piscines i camp de futbol. Aquestes obres suposaran la integració urbana de diversos espais que actualment queden aïllats així com la recuperació d'un passatge que unirà la plaça de l'església i el carrer Santiago Rusiñol, a tocar de l'absis romànic.

A la plaça Santa Maria s'actuarà de forma integral per obrir-la a les vies adjacents. En tot l'àmbit es prioritzarà el pas de vianants tal com es va fer a les obres de la 1a fase. En l'àmbit de lesinstal·lacions, es canviaran les canonades d'aigua potable i rec, el sistema de clavegueram i el d'enllumenat públic. S'inclourà una nova zona de jocs infantils i d'estada a la plaça Santa Maria i s'enjardinarà tot l'espai.

Les obres tenen una duració prevista de 5 mesos i, mentre durin, s'habilitarà un recorregut alternatiu. En relació a l'aparcament, s'ha ordenat la zona de l'antic escorxador que esdevindrà apte per a uns 330 vehicles.Data de modificació: 01/11/2018 18:55:21