Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:20  |  21/04/2021

Data i hora oficial

El temps

MARTA BUTJOSA PRESENTA EL SEU LLIBRE "EDUCAR AMB CONSCIÈNCIA"

  • "Educar amb consciència" de Marta Butjosa

    "Educar amb consciència" de Marta Butjosa

20/10/2018

Professora de l'Institut de Montmeló, Marta Butjosa fa una incursió en el món literari, amb un llibre que precisament remou les entranyes de l'educació, partint des de la seva experiència pedagògica i des d'un mateix com a figura materna. L'autora presentarà el seu llibre "Educar amb consciència" a la Sala de la Concòrdia aquest dimarts 23 d'octubre.

Ser pares i mares implica assumir el paper de progenitors. A "Educar amb consciència" es proposa acompanyar els fills i filles des de la llibertat interior de l'adult. L'obra posa de manifest que allò què veuen els progenitors dels seus fills i filles, passa sempre pel biaix de la seva experiència i les seves pors. Amb aquest llibre, Marta Butjosa ofereix una eina per mirar cap a dins i acompanyar educativament des de la llibertat i la consciència.

Dimarts 23 d'octubre, a partir de les 19 hores, Marta Butjosa explicarà, des de la seva experiència pedagògica i de mare, els principals aspectes per arribar a elaborar aquesta obra. "Aquest camí m'ha permès connectar amb el meu rol de mare i de mestra, des de la llibertat, i validar la meva pròpia manera de ser i actuar. El meu compromís personal i professional amb l'educació integral de les persones, m'ha portat a escriure el llibre que teniu a les mans", explica l'autora.Data de modificació: 23/10/2018 09:19:27