Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:19  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

COMENÇA LA SETMANA DE LA GENT GRAN

  • Dinar de la Gent gran de Montmeló

    Dinar de la Gent gran de Montmeló

21/10/2018

Durant tot aquest mes, com ja és habitual per aquestes dates, la gent gran de Montmeló té diverses cites per gaudir i celebrar activament la maduresa amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran.

 

Des de l'Ajuntament de Montmeló amb la col·laboració de la Junta del Casal s'han programat tot un seguit d'activitats dedicades a la gent gran de la nostra població que començaran aquest dilluns 22 amb una cantada a la residència Can Dotras i finalitzarà diumenge 28 amb el dinar d'homenatge.

 

Entre les activitats programades destaquen una visita guiada a la Casa de les Punxes que tindrà lloc dimarts 23 d'octubre i l'espectacle de la Lloll Bertran a la Polivalent, divendres 26 d'octubre. El programa també inclou de nou la segona edició del concurs "Endevina-la" que organitza l'Oficina de Català de Montmeló.

 

Entre les activitats que ja són un clàssic es troben els esmorzars saludables  del 22 al 28, un taller de mandales i un de risoteràpia i, el sisè concurs de truites, dissabte 27 d'octubre.

 

L'homenatge de comiat del mes de la Gent Gran conclourà diumenge, dia 28 d'octubre, amb un dinar amb ball al pavelló poliesportiu municipal. Les activitats estan obertes a tota la gent gran de Montmeló.

 

 Data de modificació: 23/10/2018 09:08:55