Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:00  |  21/01/2022

Data i hora oficial

El temps

VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA: ARRIBA LA TARDOR, HORA DE FER AMISTAT

  • Voluntariat per la llengua: tardor 2018

    Voluntariat per la llengua: tardor 2018

15/10/2018

 Amb la fresca, els dies més  curts i la caiguda de les fulles dels arbres ens arriba la tardor. És un bon moment per relacionar-nos amb els que tenim més a prop i que potser encara no sabem qui són, és temps de conèixer-nos millor i aprofitar una mica de sol, una passejada o una cafeteria acollidora per parlar i encetar noves amistats.

 

CPNL: Oficina de Català de Montmeló - L'Oficina de Català organitza una nova edició del Voluntariat per la llengua amb l'objectiu que aquests moments dolços que ens ofereix la tardor serveixin perquè aquelles persones que volen millorar el seu català puguin practicar amb d'altres que estiguin disposades a oferir-los una hora a la setmana per xerrar i agafar confiança a l'hora de parlar en català.

 

Si voleu formar part del Voluntariat lingüístic com a aprenent o voluntari lingüístic només cal que ens envieu un correu a l'Oficina de Català o bé acosteu-vos a l'Oficina, situada a l'Ajuntament (Plaça de la Vila s/n). Estem organitzant noves parelles lingüístiques amb les quals poder compartir bons moments.Data de modificació: 18/10/2018 17:44:12