Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:34  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

SEIXANTA INFANTS ES CONVERTEIXEN EN COPILOTS PER UN DIA A LA TANDA CONTRA EL CÀNCER

  • XI Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya

    XI Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya

8/10/2018

Èxit de la XI Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya, amb una jornada festiva i familiar plena de diversió al traçat mundialista.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- Seixanta infants malalts de càncer van gaudir ahir d’un dia festiu i familiar al Circuit de Barcelona-Catalunya amb la celebració de la XI Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya. L’activitat estrella, la Tanda Contra el càncer, ha convertit els petits d’entre 4 i 17 anys en autèntics copilots de curses i han experimentat la sensació de córrer amb un vehicle d’altes prestacions a tota velocitat per un traçat emblemàtic. 

 

Fruit de la col·laboració entre l’AECC-Catalunya contra el Càncer i el Circuit de Barcelona-Catalunya, aquests nens han pogut gaudir d’unes hores lluny del seu dia a dia a l’hospital i, juntament amb les seves famílies, han viscut una jornada plena de diversió i motor.  

 

“És una activitat on tota la unitat familiar gaudeix a causa de la diversitat d’activitats que podem oferir gràcies als nostres col·laboradors. Unir el motor i la diversió és garantia per a una jornada estupenda en què els nens puguin fer realitat el seu somni de pujar a un cotxe dalta gamma i ser copilots al Circuit, ha explicat Teresa López-Fando, la psicooncòloga i coordinadora de l’Àrea de Programes i Serveis de l’AECC-Barcelona.

 

Els protagonistes de l'esdeveniment han tingut a la seva disposició un pàdoc ple d'activitats. A més de la Tanda contra el càncer, els petits han fet una visita guiada per les instal·lacions esportives. També han pogut pujar a un simulador Honda i han comptat amb diferents tallers de maquillatge, dibuix i manualitats; un circuit de motos; i un photochocall de Star Wars, entre d’altres.

 

L’AECC-Catalunya Contra el Càncer i el Circuit de Barcelona-Catalunya s'acomiaden amb una altra exitosa edició de l'esdeveniment, la qual permet que nens i famílies passin temps de qualitat junts, una cosa que la malaltia fa complicat.Data de modificació: 11/10/2018 19:55:05