Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:46  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

NOVA EDICIÓ DE LA TANDA CONTRA EL CÀNCER AMB MÉS DE 50 NENS MALALTS AL CIRCUIT

  • XI Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya

    XI Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya

3/10/2018

L’esdeveniment organitzat per l’AECC-Catalunya contra el Càncer i el Circuit de Barcelona-Catalunya, que tindrà lloc el diumenge 7 d’octubre, convertirà els nens en copilots per un dia.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- L’AECC-Catalunya contra el Càncer i el Circuit de Barcelona-Catalunya tornen a col·laborar per celebrar la XI Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya. Aquest diumenge 7 d'octubre, més de 50 nens malalts de càncer podran allunyar-se de les seves preocupacions i viure una experiència única al traçat català: convertir-se en copilots per un dia a la Tanda contra el càncer, la qual els permetrà viure emocions fortes al traçat mundialista.

 

Juntament amb les seves famílies, els nens i nenes d'entre 4 i 14 anys canviaran el seu dia a dia a l'hospital i gaudiran d'una jornada lúdica i social a la qual no només podran pujar als cotxes més exclusius i de més altes prestacions (Ferrari, Porsche, Lamborghini, Aston Martin…) procedents de particulars, concessionaris i Clubs de tot l'estat; sinó que viuran unes hores d'autèntica diversió amb múltiples activitats programades.

 

A més de realitzar una visita guiada per les instal·lacions, el pàdoc del Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà un circuit de motos, un simulador de motos Honda, castells inflables, exhibicions de vehicles, un photocall de Star Wars, jocs infantils, maquillatge, dibuixos, manualitats i molt més.

 

Com cada any, la Policila Local de Montmeló també farà acte de presència i ensenyarà a les persones assistents el funcionament del vehicle d'us del cos policial.

 

Els assistents també podran gaudir d’aquest diumenge lúdic i de les activitats a partir de les 10 h. La Tanda contra el càncer s’iniciarà a les 13.30 h, moment en què els nens envairan la Recta Principal del Circuit per pujar als cotxes.

 Data de modificació: 04/10/2018 12:55:56