Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:32  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ÀFRICA PÉREZ PRESENTA "ANY ZERO, 12 MESOS, 12 CANÇONS" A LA SALA POLIVALENT

  • Any Zero. 12 mesos, 12 cançons

    Any Zero. 12 mesos, 12 cançons

1/10/2018

La vocalista local Àfrica Pérez torna a trepitjar l'escenari de la Sala Polivalent, aquesta vegada acompanyada del seu germà Isma i de la Banda "U", amb la presència entre d'altres de Jordi Pegenaute que a més ha sigut el productor del treball que presentarà "Any Zero, 12 mesos, 12 cançons".

La presència d'Àfrica Pérez davant d'un micròfon és sempre garantia de qualitat vocal. La cantant, establerta a Montmeló des de fa molts anys, arriba ara al costat del seu germà Isma Pérez a la guitarra i com a compositor dels temes del nou treball. Àfrica compta amb una dilatada carrera musical en la qual ha col·laborat en molts projectes i forma part de diferents grups, a destacar "Els Convidats" i el grup de funky "Slips".

Any zero és un espectacle musical de gran originalitat conceptual, un calidoscòpic anuari sonor a través d'una exquisida col·lecció de temes inspirats en els diferents colors, tonalitats, paisatges i sensacions vitals, al voltant dels dotze mesos del calendari.

El concert dels germans Pérez amb la Banda "U" comptarà amb les projeccions dels dibuixos dels artistes Ferran Vidal i Toni Carné, que també es podran veure exposats en la sala.

"Tots hem viscut un Any Zero, un moment en la vida en què hem fet una mirada enrere i hem cremat tot el que fa olor de vell per a poder seguir endavant. Les cançons del disc que presentem són fruit d'un d'aquests nous començaments", afirmen Àfrica i Isma sobre les composicions del seu nou disc Any zero.

A més dels germans Pérez, la Banda "U" està formada per un elenc de músics de luxe com Joan Andreu Reyes (Teclats), Jaume Pascual (Baix), Josep Andreu Macau (Percussions), Albert Mallorca (Bateria) i Jordi Pegenaute (Guitarra) que ha sigut també el productor del nou disc d'Àfica Pérez.

La presentació de "Any Zero, 12 mesos, 12 cançons" serà aquest pròxim dissabte 6 d'octubre, a les 20.30 hores, a la Sala Polivalent.

 Data de modificació: 03/10/2018 09:06:09