Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:04  |  21/01/2022

Data i hora oficial

El temps

ENTREGA DE CLAUS DE DOS PISOS DE LA BOSSA DE LLOGUER SOCIAL

  • Lliurament del clauer de pisos de lloguer social

    Lliurament del clauer de pisos de lloguer social

  • Lliurament del clauer de pisos de lloguer social

    Lliurament del clauer de pisos de lloguer social

26/9/2018

Durant aquesta setmana, l'Oficina Local d'Habitatge de Montmeló ha realitzat l'entrega del clauer a dues famílies que han renovat per cinc anys el contracte de lloguer social efectuats ara fa ja tres anys.

Aquestes dues renovacions són les primeres que es realitzen i ambdós contractes s'han renovat per cinc anys. Això és una constatació que el servei de la bossa d'ajuda de lloguer social és una molt bona opció per part dels llogaters i dels inquilins.

Aquests dos contractes es va realitzar durant l'any 2015 amb el servei que es prestava aleshores conjuntament amb l'Oficina Local d'Habitatge de Parets. Des de l'abril de 2017, el servei de l'OLH es realitza en conveni amb el servei que presta el Consell Comarcal i durant aquest temps s'han atès 970 tràmits, majoritàriament consultes d'ajuts a l'habitatge del Ministeri de Foment i de la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social.

Durant l'entrega i renovació dels contractes, l'alcalde Pere Rodríguez, el responsable de l'OLH de Montmeló i les famílies van xerrar i van coincidir en els avantatges dels serveis de la bossa del Lloguer Social que gestiona l'Ajuntament de Montmeló.Data de modificació: 27/09/2018 19:47:53