Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:02  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

LUDUS HISTORIAE OMPLE LA POLIVALENT DE JOCS DE SIMULACIÓ

  • VII Jornades de Simulació Històrica 2018, amb la presència de l'alcalde Pere Rodríguez

    VII Jornades de Simulació Històrica 2018, amb la presència de l'alcalde Pere Rodríguez

21/9/2018

El passat 15 de setembre, la Sala Polivalent es va omplir de jocs de simulació de batalles històriques. L'entitat Ludus Historiae va celebrar la 7a edició de Jornades Històrques "Montmalus".

Aquesta vegada el centre d'interès dels jocs de simulació van ser les batalles més famoses del segle XX, especialment de la Segona Guerra Mundial.

Els membres de l'associació organitzadora van mostrar la seva satisfacció per l'èxit de participació i especialment per les possibilitats de l'entorn i de l'equipament per a desenvolupar l'activitat. L'alcalde Pere Rodríguez va compartir una bona estona amb els participants i es va interessar pels jocs que s'exhibien i pels projectes futurs de l'associació local de jocs.

En aquest moment, Ludus Historiae ja està preparant una nova edició de les Jornades Napoleòniques que portarà de nou a Montmeló, amants dels jocs de rol i simulació de tota la comarca. Les Jornades Napoleòniques, comptarà també amb un mercat de productes, figures i altres elements del món de la simulació.Data de modificació: 11/10/2018 11:56:55