Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:30  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EL CENTRE CULTURAL LA TORRETA OFEREIX 16 TIPUS DE TALLERS A PARTIR D'OCTUBRE

  • Logo La Torreta Centre Cultural

    Logo La Torreta Centre Cultural

  • Mostra de tallers de La Torreta

    Mostra de tallers de La Torreta

24/9/2018

La Torreta de Montmeló ja ha obert el període de matriculació per als tallers i cursos que començaran a l'octubre i es prolongaran fins al juny de 2019. A més, durant aquests dies, les persones interessades poden veure la mostra de tallers del curs passat i fer-se una idea de les activitats que es desenvolupen al llarg de la temporada.

 

L'oferta, que està dividida entre tallers infantils i adults, és molt ampli: ceràmica, dansa, dibuix, escacs, percussió, batucada, fotografia, hipobaby, hipopilates, ioga, treballs manuals, patchwork, pintura tèxtil i restauració de mobles, són les diferents activitats i tècniques que es realitzaran al llarg d'aquest curs.

 

De cadascuna de les disciplines, hi ha grups i horaris diferents, per adaptar-se a les necessitats de les persones usuàries. Durant les tardes del mes de setembre estan obertes les oficines del centre cultural de Montmeló, on els informaran d'horaris, preus i condicions.

 

 

 

Ceràmica i percussió pels més petits

U dels tallers que més interès desperten entre el públic infantil són el taller de ceràmica i arts aplicades. En aquest taller es treballa com a eix principal la ceràmica, a part de realitzar durant el curs diferents treballs relacionats amb les arts plàstiques, es fomentarà la creativitat dels infants amb la realització de tot tipus de treballs utilitzant diferents tècniques i materials.

 

I l'altre taller amb més acceptació és el de percussió amb bidons que ofereix treballar els valors rítmics i musicals més bàsics a través d'instruments reciclats, el mateix cos o la veu. Té com a principal objectiu aprendre amb els jocs de sempre adaptats a la música. També es fa un repàs molt bàsic dels diferents orígens de la percussió al món, com Àfrica, Brasil, Cuba, la percussió Ibèrica, etc.

 

Tallers monogràfics de cuina pels adults
Després del gran èxit del taller de sushi i cuina japonesa del passat mes de febrer, amb la participació de 35 persones, el Centre Cultural La Torreta obre un nou cicle de monogràfic de cuina i, ho torna a fer amb una nova edició de cuina japonesa, per a totes les persones que no van realitzar el taller de sushi anterior. El taller es realitzarà al taller de cuina de la G2M, de 18 a 20 hores i tindrà un cost de 20 €. Les inscripcions ja són obertes a la Torreta, durant l'orari d'atenció al públic, de 17 a 21 hores.

Durant el mes de novembre hi haurà un taller d'elaboració de pastissos en família i el mes de desembre quedarà reservat per tallers relacionats amb la cuina de Nadal.Data de modificació: 04/10/2018 16:10:59