Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:40  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

DANIEL CARRILLO, PODI A LA SEVA PRIMERA PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MOTCICLISME

  • Daniel Carrillo aconsegueix podi en la seva primera participació al Campionat de Catalunya de Motociclisme

    Daniel Carrillo aconsegueix podi en la seva primera participació al Campionat de Catalunya de Motociclisme

  • Daniel Carrillo

    Daniel Carrillo

16/9/2018

El pilot local Daniel Carrillo va començar de ben jove en el món de les acrobàcies sobre la moto i des de fa poc més de tres anys va deixar l'Stunt per centrar-se en la velocitat. Aquest estiu ha arribat el seu primer pòdium al Circuit.

 

El pilot montmeloní, Daniel Carrillo, va fer podi a la categoria 1000 cc promo (debutants) i 11è a la general, en la que hi participaven 22 motos, a l'edició del Campionat de Catalunya de Motociclisme que es va celebrar al Circuit el passat 22 de juliol.

 

En Dani fa temps que pilota una moto, primer com a stunt i des de fa 3 anys entrenant a fons per poder participar a les edicions de les 24 h. El cap de setmana anterior a la cursa, va participar a les 24 h que es van fer al Circuit amb l'equip Gas Endurance i, segons el pilot, l'entrenament per aquesta competició li va servir per aconseguir el podi.

 

El mateix pilot ja va intentar-ho en el 2005 i explica que si hagués tingut la moto que té en aquests moments hagués pogut fer millor temps.  Ara la seva mirada està posada en l'edició del 2019 on tornarà a competir i espera fer una millor marca.Data de modificació: 20/09/2018 19:26:09