Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:44  |  08/08/2020

Data i hora oficial

El temps

ÈXIT D'ASSISTÈNCIA A LA MARXA NÒRDICA, LA PRIMERA ACTIVITAT DE LA SETMANA DE LA MOBILITAT 2018

  • Setmana de la Mobilitat - Marxa nòrdica

    Setmana de la Mobilitat - Marxa nòrdica

  • Setmana de la Mobilitat - Marxa nòrdica

    Setmana de la Mobilitat - Marxa nòrdica

17/9/2018

Diumenge 16 de setembre, més de quaranta persones van participar en la marxa nòrdica, organitzada per l'àrea de Salut Pública. La caminada va transcórrer per l'Anella Verda i era la primera de les activitats de la Setmana de la Mobilitat.

 

L'organització va donar fruita i beguda i una bossa-motxilla a totes les persones assistents a la marxa nòrdica. El recorregut era de 7 km aproximadament i passava pels camins de l'Anella Verda, entre Montmeló i Granollers.

 

Durant la setmana, les escoles realitzen diferents tipus de caminades per fomentar els hàbits saludables entre els infants i joves de Montmeló. Destacar també la caminada per a la detecció de barreres arquitectòniques per part de l'alumnat del Trencadís.

 

Per la seva banda, la Policia Local s'encarregarà de la campanya informativa de detecció de vehicles contaminants i del tall al trànsit rodat, dels carrers d'accés a les escoles de primària i a l'institut, el dia sense cotxes, divendres 21 de setembre.

 

Recordem que la Setmana de la Mobilitat finalitzarà dissabte 22 de setembre amb una jornada dedicada a l'ús de la bicicleta, amb bicicletada familiar i botifarrada final.Data de modificació: 20/09/2018 15:08:52