Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:02  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

TASQUES DE MANTENIMENT I OBRES A LES ESCOLES DE MONTMELÓ

  • Instal•lació una segona porta d'accés a l’escola Pau Casals

    Instal•lació una segona porta d'accés a l’escola Pau Casals

  • Adequació d'un bany adaptat a l’escola Sant Jordi

    Adequació d'un bany adaptat a l’escola Sant Jordi

17/9/2018

L'Ajuntament de Montmeló aprofita cada any l'estiu per a la realització de les diferents tasques de manteniment i obres menors dels diferents centres educatius. L'any 2018, la inversió en reparacions als centres educatius ha estat d'uns 18.000 euros aproximadament.

 

TEXT - En el cas de l'escola Sant Jordi, l'obra més important ha estat realitzada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb l'adequació d'un bany adaptat per a nens amb mobilitat reduïda. Altres actuacions de manteniment, han estat l'arranjament de goteres i dels consegüents desperfectes.

 

En el cas de l'escola Pau Casals, s'ha continuat amb el canvi de cinc finestres de guillotina, i reparant panys i persianes que es trobaven en mal estat. Però la principal actuació ha estat la instal·lació una segona porta d'accés per facilitar l'entrada i sortida fora d'hores, deixant la porta gran per a l'accés únicament de nens. També s'han realitzat petites tasques de manteniment com reparació de portes i tanques, repàs de la jardineria de l'escola, reparacions a la cuina o reparar cisternes i persianes.

 

En ambdues escoles s'han realitzat treballs de manteniment, com a tasques de substitució de vidres, manteniment de portes, omplir els sorrals, reparar cisternes i neteja dels patis i de la xarxa d'evacuació.

 

Durant els primers dies d'inici de curs estan ultimant algunes d'aquestes petites intervencions. Durant la resta de l'any se segueixen realitzant treballs de manteniment a petició de les escoles.Data de modificació: 20/09/2018 19:07:05