Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:45  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ DÓNA LA BENVINGUDA AL PROFESSORAT

  • - Presentació del nou curs a la sala de la Concòrdia: Pere Rodríguez, Josep Martínez, M.Jesús Prieto i Ramon Juvé.

    - Presentació del nou curs a la sala de la Concòrdia: Pere Rodríguez, Josep Martínez, M.Jesús Prieto i Ramon Juvé.

  • - Presentació del nou curs a la sala de la Concòrdia: Pere Rodríguez, M.Jesús Prieto i Ramon Juvé.

    - Presentació del nou curs a la sala de la Concòrdia: Pere Rodríguez, M.Jesús Prieto i Ramon Juvé.

14/9/2018

L'escola del segle XXI i els reptes de la transformació educativa, han estat els temes de la conferència de Josep Martínez durant la presentació del nou curs escolar 2018-2019 a la Sala de la Concòrdia el passat 7 de setembre. L'acte ha comptat també amb la presència de l'Inspector d'Educació dels Serveis Territorials al Maresme - Vallès Oriental del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, en Ramon Jové.

 

La sala de la Concòrdia ha comptat amb un nombrós grup de professors i professores de tots els centres educatius de Montmeló. El motiu era donar la benvinguda per part de l'Ajuntament i dels diferents serveis educatius a tot el col·lectiu professional que aquest curs es farà càrrec de l'ensenyament a la localitat.

 

La presentació ha anat a càrrec de M. Jesús Prieto, regidora d'Educació. Per la seva banda, el professor Josep Martínez ha impartit una apassionant conferència sobre els reptes tecnològics aplicats al sistema educatiu. La xerrada ha plantejat moltes preguntes al professorat assistent sobre com serà l'escola del futur i que es pot fer per aplicar les tecnologies de manera correcta i innovadora a l'escola actual.

 

Per tancar la presentació, l'alcalde Pere Rodríguez a donat la benvinguda al professorat de tots els centres educatius de Montmeló i ha recordat que malgrat que l'Ajuntament no té competències en l'àmbit de l'ensenyament, té una gran implicació i en tots els aspectes relacionats amb l’educació.Data de modificació: 18/02/2020 12:41:38