Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:39  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

IMANOL MARTÍN PREN CÀRREC DE REGIDOR

  • Imanol Martín García

    Imanol Martín García

  • Imanol Martín pren càrrec de regidor

    Imanol Martín pren càrrec de regidor

15/9/2018

En el ple extraordinari d'aquest dijous 13 de setembre, Imanol Martín, ha pres possessió com a nou regidor, substituint la vacant que va deixar Antoni Guil el passat mes de juliol.

 

El nou regidor forma part del PSC montmeloní des del febrer del 2011 i el 2015 va entrar per primer cop en una llista electoral. Actualment és el primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) del Vallès Oriental. Martín es farà càrrec de les regidories de Medi Ambient, que portava Pere Rodríguez,  i Joventut, de la qual s'encarregava Ariadna Ojeda.

 

Pel que fa a Medi Ambient "vull aportar una visió jove respecte a les energies renovables, establir nous models econòmics respectuosos amb el medi ambient, intentar incentivar l'ús de mitjans de transport no contaminants dins del nostre municipi i potenciar les àrees verdes que tenim a Montmeló”.

 

Respecte a l’àrea de Joventut, "crec que puc aportar tot allò que he après formant part de les diferents associacions juvenils del municipio, com l’Esplaia’t. El centre juvenil L’estació Jove, ha de ser un espai molt dinàmic i amb molt contingut”.

 

"És un orgull poder defensar els meus ideals des de la posició de regidor, però alhora sento molta responsabilitat”, ha manifestat Imanol Martín durant el seu primer discurs.Data de modificació: 20/09/2018 10:54:13