Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:01  |  01/03/2021

Data i hora oficial

El temps

INICI DE LUXE DE LA TEMPORADA DE LA POLIVALENT AMB LA PREESTRENA DE L'OBRA "EL TRÀMIT"

  • El tràmit - Preestrena a Montmeló

    El tràmit - Preestrena a Montmeló

11/9/2018

David Bagés, Mònica Glaenzel, Àlex Casanovas, Xavier Serrano, Manel Sans i Susanna Garachana, dirigits per Martí Torras Mayneris, han protagonitzat la preestrena de l'obra "EL tràmit", el passat diumenge 9 de setembre, a les 18 hores, a la Sala Polivalent.

Aquesta preestrena és fruit de l'acord entre l'Ajuntament i la companyia, que han fet la residència dels assajos a la Polivalent durant el mes d'agost. La sala s'ha omplert per veure el repartiment de luxe d'aquesta obra que posteriorment s'estrenarà al teatre Borràs de Barcelona.

L'argument de l'espectacle, amb guió de Fernando Trias de Bes, es basa en la interrelació de tres científics que són citats secretament en unes dependències la Unitat d'Intel·ligència de l'Estat per elaborar un peritatge insòlit: els diuen haver trobat a un extraterrestre i els tres hauran d'interrogar-ho per dictaminar si és o no és un alienígena.

"El tràmit" és una comèdia d'humor negre on res és el que sembla, amb un to realista i molta crítica social. Parla de la corrupció, un tema molt present al nostre país i també de la poca privadesa i seguretat de les noves tecnologies, de com fem visible la nostra vida a través dels telèfons mòbils facilitant que ho sàpiguen tot, absolutament tot sobre nosaltres.

Sense cap mena de dubte, aquesta peça teatral té tots els elements per triomfar durant la temporada teatral a Barcelona. Veure la preestrena a la Sala Polivalent ha estat tot un luxe per a les persones assistents.Del Tràmit a la LLoll Bertran, passant pels somnis d'una nit d'estiu

La sala Polivalent ha engegat amb força la nova temporada teatral. Però el Tràmit no serà l'única representació d'aquest setembre. Els dies 21, 22 i 23, l'Associació Montmeló Cultura i Tradició, amb la direcció d'en Joan Sors, realitzaran tres representacions del clàssic de Shakespeare "Els somnis d'una nit d'estiu".

El Replà presentarà l'espectacle familiar "Les princeses també es tiren pets", els dies 29 i 30 d'aquest més. I la darrera setmana d'octubre arribarà a la Polivalent "Els secrets de la LLoll", amb la coneguda Lloll Bertran.Data de modificació: 20/09/2018 13:29:28