Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:05  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT DÓNA MATERIAL TECNOLÒGIC A LA FUNDACIÓ NASCO FEEDING MINDS DE GHANA

  • El Circuit dóna material tecnològic a la Fundació NASCO Feeding Minds de Ghana

    El Circuit dóna material tecnològic a la Fundació NASCO Feeding Minds de Ghana

29/8/2018

Un total de 210 monitors es destinaran a la creació d’una xarxa d’aules d’informàtica a escoles rurals d’aquest país.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha realitzat una donació de 210 monitors a la Fundació NASCO Feeding Minds de Ghana. Tot aquest material anirà destinat a crear una xarxa d’aules d’informàtica a escoles rurals de Ghana, en un projecte impulsat per aquesta organització no governamental.

 

La finalitat d’aquesta acció és familiaritzar els infants amb les eines digitals i facilitar-los l’accés a la informació. La iniciativa busca garantir que tots els nens i nenes del país disposin de les eines i els coneixements que els permetin desenvolupar el seu talent i accedir a la informació necessària per crear oportunitats i decidir el seu futur.

 

La fundació està presidida per Ousman Umar, un ghanès que per la manca d’oportunitats per a l’educació al seu país d’origen va emigrar a Barcelona. Deu anys després de la seva arribada a la ciutat comtal, Ousman ha cursat estudis universitaris de Química i, posteriorment, de Relacions públiques i Màrqueting, i actualment estudia el màster de Direcció de Cooperació Internacional d’ESADE. La seva experiència ha motivat la passió d’ajudar els estudiants de Ghana a través de la seva recerca de l’excel·lència acadèmica, especialment en les TIC.Data de modificació: 30/08/2018 13:56:16