Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:22  |  22/04/2021

Data i hora oficial

El temps

FINALITZA EL CONCURS "POSA`'T EN JOC" AL SUPERMERCAT ESCLAT

  • Guanyadores de les dues últimes setmanes de concurs

    Guanyadores de les dues últimes setmanes de concurs

20/7/2018

El supermercat Esclat de Montmeló és un establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua des de fa anys i ha participant de diferents maneres amb l'Oficina de Català per mostrar la seva tasca vers el català.

 

Aquest és el segon any consecutiu que l'establiment organitza, a través de l'Oficina de Català de Montmeló, un joc de llengua per als seus clients, el Posa't en joc. Aquest concurs pretén que els clients, en fer la compra, participin a resoldre un dubte relacionat amb el poble, o amb un vocabulari específic... la resposta es deposita a l'urna i a finals de setmana una mà innocent en treu el guanyador. Qui guanyava, s'enduia una bossa Esclat amb productes del supermercat com a premi cedit per l'establiment. I ara el joc s'ha acabat, ja tenim les dues darreres guanyadores que hi han participat i guanyat el lot de productes.

 

Enguany ha augmentat el nombre de participants respecte l'any passat i la gent s'ha animat més a tirar la butlleta a l'urna, no només per al joc d'una setmana, sinó que han estat ferms a participar en totes les setmanes que s'ha muntat el joc.

 Data de modificació: 26/07/2018 15:14:49