Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:39  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

TRES MEDALLES PER A STUDIO DANZA MAESTRE A LA "DANCE WORLD CUP"

  • Grup de competició Estudio Danza Maestre

    Grup de competició Estudio Danza Maestre

  • Grup de competició Estudio Danza Maestre

    Grup de competició Estudio Danza Maestre

  • Grup de competició Estudio Danza Maestre

    Grup de competició Estudio Danza Maestre

25/7/2018

L’escola de dansa Studio Danza Maestre culmina la seva primera temporada de competició amb un or i dues plates a la Dance World Cup.

 

L’escola de dansa amb seu a Montornès i Montmelo Studio Danza Maestre ha incorporat aquest curs un grup de competició que ha acabat la temporada amb una medalla d’or i dues de plata a la final mundial DWC World.

 

Paula Manzano s’ha penjat la medalla d’or en la modalitat mini solo jazz i show dance amb la coreografia “Puttin on the ritz”. Manzano ha estat premiada doblement, ja que amb la seva companya Laura Bitca ha guanyat la medalla de plata en la modalitat mini duo modern amb la coreografia “Chaplin”.  Les dues ballarines han aconseguit aquests resultats amb només 9 anys.

 

Anna Vives també ha aconseguit la medalla de plata amb la coreografia “What do you want for me”. Ha estat en la categoria junior dins de la modalitat hip hop, street dance i comercial dance.

 

La final DWC World va tenir lloc a finals del mes de juny a Sitges. Per participar en aquesta competició de caire mundial, les ballarines han hagut de ser seleccionades. Al mes de març van participar en la fase espanyola de la Dance World Cup en què van guanyar 7 medalles i 3 trofeus, un d’ells com a premi a la millor actuació de les categories mini i junior amb la coreografia “Chaplin”.

 

El grup també va participar en els Premis coreogràfics Sant Boi, on va obtenir 5 medalles i 2 premis a la gala final.

 

Grup de competició

Aquest és el primer curs que l’escola de dansa incorpora un grup de competició. Un total de 16 ballarines s’han preparat durant l’any per poder participar en concursos de ball.

 

Les integrants del grup s’especialitzen en les categories de dansa clàssica, urbana, jazz i acrobàcia. Està previst que al mes de setembre es torni a fer un càsting per triar els grups que competiran la propera temporada.Data de modificació: 26/07/2018 14:36:05