Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:14  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

DIVENDRES 27 DE JULIOL, NOVA EDICIÓ DE L’ALLIANZ NIGHT RUN AL CIRCUIT AMB ELS GERMANS MÁRQUEZ

  • Marc marquez, impulsor de l’Allianz Night Run

    Marc marquez, impulsor de l’Allianz Night Run

24/7/2018

La cursa d’atletisme, els beneficis de la qual es destinaran a Aldeas Infantiles SOS, se celebrarà el proper divendres 27 de juliol a les 20.30 h.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El proper divendres 27 de juliol, el Circuit de Barcelona-Cataluya acollirà per tercer any consecutiu l’Allianz Night Run, un esdeveniment solidari impulsat pel propi Marc Márquez i per Allianz. Els corredors podran escollir entre un recorregut de 5 km i un altre de 10 km, donant voltes al traçat. Els germans Márquez no es perdran la cita, que començarà a les 20.30 h.

 

L’Allianz Night Run persegueix un fi benèfic: ajudar al projecte de beques menjador d’Aldeas Infantiles SOS. L’entitat s’encarrega de donar una llar a aquells nens que no poden tenir-la, així com a educar, cuidar i donar un espai per viure a nens orfes o nens els pares dels quals han perdut la custòdia. Per aquesta ocasió, les beques alimentàries cobriran les necessitats dels més petits garantint, com a mínim, un àpat sa i equilibrat al dia per als menors.

 

Els corredors inscrits rebran una samarreta tècnica commemorativa de l’Allianz Night Run. Amb la cursa no s’acaba la diversió ja que, un cop finalitzada, podran carregar forces i seguir gaudint amb la Pasta Party, mentre que s’ambienten amb música en directe. A més, per inscriure’s a l’esdeveniment, entraran al sorteig de samarretes i  gorres firmades per Marc Márquez.

 

La cursa es desenvoluparà durant una hora idònia a unes instal·lacions de referència a les quals no es pot accedir normalment. El repte de batre els germans Márquez fa de l’esdeveniment una experiència divertida i per a tots els públics. Durant la prova hi haurà diversos punts d’avituallament per als participants.Data de modificació: 26/07/2018 12:46:01