Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

18:57  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

PERE RODRÍGUEZ, ALCALDE DE MONTMELÓ

 • Pere Rodrígues presta jurament del càrrec

  Pere Rodrígues presta jurament del càrrec

 • Pera Rodríguez amb la vara d'alcalde

  Pera Rodríguez amb la vara d'alcalde

 • Albert Montmserrat (ERC)

  Albert Montmserrat (ERC)

 • Jordi Manils (ICV-EUiA_E)

  Jordi Manils (ICV-EUiA_E)

 • Lluís Esteban (PSC)

  Lluís Esteban (PSC)

 • Parlament de Pere Rodríguez com nou alcalde de Montmeló

  Parlament de Pere Rodríguez com nou alcalde de Montmeló

21/7/2018

Una setmana després que Antoni Guil renunciés al seu càrrec, Pere Rodríguez és nomenat nou alcalde de Montmeló després del ple extraordinari celebrat avui 21 de juliol.

De nou la platea de la Sala de la Concòrdia s'ha quedat petita per acollir al públic que ha acudit a la sessió extraordinària del Ple de Montmeló de nomenament de l'alcalde. I de nou també gran representació de càrrecs polítics locals, comarcals i provincials, en primera línia.
 
En aquest escenari s'ha desenvolupat una sessió plenària correcta i tranquil·la on de manera protocol·lària i ordenada s'han succeït els diferents passos per a realitzar la votació i escollir la persona que obstentará el càrrec de l'alcaldia de Montmeló fins a les pròximes eleccions municipals del any vinent.

Pere Rodríguez, com a alcalde en funcions ha donat la presidència del ple a Maria Jesús Prieto, 2a Tinent d'alcaldia. Els tres partits representats a la taula del ple han optat per presentar-se a l'elecció del càrrec i seguidament s'ha procedit a la votació secreta. El resultat final ha estat de 6 vots per a Jordi Manils (ICV-EUiA-E), 1 vot per a Albert Montserrat (ERC) i 6 vots per Pere Rodríguez (PSC). Després de l'empat a vots s'ha procedit a nomenar el representant de la llista més votada a les passades municipals (PSC) com a nou alcalde de Montmeló.

Antoni Guil ha fet els honors de la cessió simbòlica del bastó de comandament a Pere Rodriguez. Seguidament els portaveus dels tres partits representats ha realitzat el seu parlament. A destacar la llista de 25 propostes que ha esgrimit Jordi Manils com accions de govern que ICV vol debatre i realitzar amb el nou alcalde. Per la seva part Albert Montserrat ha justificat el seu vot com a reflex directe del que la ciutadania va votar fa tres anys. Lluís Esteban, com a portaveu socialista, ha fet un al·legat i defensa de la figura de Pere Rodríguez a través dels anys que porta exercint com a regidor a l'Ajuntament de Montmeló.

Pere Rodríguez ha començat el seu parlament agraint la presència dels representants polítics i de la ciutadania de Montmeló i ha ha estès la mà al diàleg a les forces polítiques de l'oposició. Després d'un repàs per la seva trajectòria en els diferents àmbits de la vida pública, Rodríguez ha agraït tots els suports que ha tingut per arribar a ser alcalde de Montmeló, especialment el suport dels regidors i regidores del PSC i dels seus familia.

El seu discurs ha finalitzat fent èmfasi en la importància que per a ell tenen les persones que conformen l'Ajuntament i sobretot la importància de la participació ciutadana d'una manera activa en el desenvolupament i evolució de l'ajuntament com a entitat viva i de totes les persones del municipi.

Finalment ha agraït la bona entesa i el procés de traspàs del càrrec amb l'anterior alcalde i ha cedit la paraula a AntonioGuil per formalitzar la seva renúncia fotmal al càrrec i perquè de manera definitiva pogués acomiadar-se de les persones assistents al ple. El primer Ple de Pere Rodríguez com a nou alcalde es produirà durant el mes de setembre.


Data de modificació: 21/07/2018 16:05:41