Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:14  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L’ALUMNAT DE 2N DE BATXILLERAT S’ACOMIADA DE L’INSTITUT DE MONTMELÓ

  • L’alumnat de 2n de batxillerat s’acomiada de l’Institut de Montmeló

    L’alumnat de 2n de batxillerat s’acomiada de l’Institut de Montmeló

  • L’alumnat de 2n de batxillerat s’acomiada de l’Institut de Montmeló

    L’alumnat de 2n de batxillerat s’acomiada de l’Institut de Montmeló

18/7/2018

L'equip directiu i l’AMPA de l'institut van organitzar un acte d'acomiadament exclusiu pels alumnes que finalitzen l'etapa post obligatòria.Va ser  una celebració molt emotiva, per a alumnat i les famílies, que tothom va valorar molt positivament.

 

L'acte, presidit pel director del centre, l'alcalde, la regidora d'educació i el representant de l'AMPA, va estar amenitzada per un duet musical format per dos docents del centre.

 

L'alumnat vestit de toga per l'esdeveniment, van pujar a l'escenari de la Sala Polivalent a recollir el diploma, rebent la felicitació de les autoritats i del professorat. Es van lliurar els premis de reconeixement acadèmic als estudiants amb les tres notes més altes: les dues primeres (9,67 i 9,48) subvencionades pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat i la tercera (9,19), subvencionada per l'Ajuntament de Montmeló.

 

Després dels diferents parlaments, es va realitzar una projecció d'imatges dels estudiants, que recollia el pas pel centre dels joves, des de l'arribada fins al viatge de fi de curs. Un acte molt intens que difícilment podran oblidar.

 

Finalment destacar els bons resultats de la prova d'accés a la universitat de l'alumnat de l'INS Montmeló. Han aprovat 24 de 25 joves presentats (96%). Un 42% de l'alumnat ha tret una nota d'accés igual o superior al 7, destacant la millor nota obtinguda per una alumna de 8,2.Data de modificació: 18/07/2018 13:05:42