Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:42  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ANTONI GUIL DEIXA L'ALCALDIA DESPRÉS DE 8 ANYS

  • Antoni Guil, acomiadant-se de la ciutadania de Montmeló, després del seu pas de 8 anys a l'alcaldia

    Antoni Guil, acomiadant-se de la ciutadania de Montmeló, després del seu pas de 8 anys a l'alcaldia

  • La sala de la Concòrdia, aplaudint de manera unànime, en reconeixement per la feina feta per Antoni Guil

    La sala de la Concòrdia, aplaudint de manera unànime, en reconeixement per la feina feta per Antoni Guil

14/7/2018

Antoni Guil Román deixa l'alcaldia de Montmeló després de 8 anys en el càrrec i s'acomiada fent un repàs de la seva gestió municipal i agraint el suport obtingut per a la ciutadania des del 2010 fins al dia d'avui.

A les 12 hores d'avui 14 de juliol de 2018, Antoni Guil ha presidit l'últim Ple com alcalde de Montmeló. Amb una sala plena amb més de 200 persones, l'Alcalde ha fet acte de presència ja emocionat pel que suposava la renúncia del seu càrrec a l'alcaldia de Montmeló.

Després de saludar al nombrós grup d'alcaldes de la comarca, als diferents càrrecs públics assistents i a la seva família, Antoni Guil, tal com ell mateix ha anunciat, ha realitzat un llarg parlament on ha fet esment de cada una de les accions aconseguides durant aquests vuit anys de mandat.

Durant el seu discurs ha desgranat per àrees els punts més importants realitzats pels dos equips de govern amb els quals ha treballat. I durant la seva intervenció ha donat les gràcies als regidors i regidores, als equips tècnics i a les persones que han fet possible aquesta tasca portada a terme al llarg de vuit anys.

També ha tingut paraules d'agraïment pels polítics de la resta de partits amb representació a l'ajuntament i ha reconegut que durant aquest temps no ha estat possible l'acord i la bona entesa amb el grup majoritari de l'oposició, mes per raons personals que de caràcter polític.

El moment més emotiu ha estat la part final del discurs on ha agraït el suport de tota la seva família i de les persones més properes amb les que ha viscut els millors i els pitjors moments del seu mandat polític.

Per la seva banda, Albert Montserrat, representant d'ERC ha tingut paraules d'agraïment pels dos anys i mig que ha treballat com a regidor al costat de Guil: "Malgrat les diferències ideològiques, a la política municipal el principal són les persones. Per això hem pogut treballar conjuntament durant aquest temps", ha explicat el representant d'ERC.

Jordi Manils, representant d'ICV, grup majoritari a l'oposició, no ha entrat en debatre la gestió política de l'alcalde sortint. S'ha limitat a reconèixer que no han sabut reconduir les seves diferències per tal d'arribar a un acord entre tots dos grups i ha reconegut d'una forma molt correcta la gran dedicació d'Antoni Guil en el seu càrrec d'alcalde.

Pere Rodríguez, nou alcalde accidental, ha tingut paraules d'agraïment per tot el que s'ha aconseguit durant aquests vuit anys de legislatura i per tot el que ha deixat com a llegat: esforç, passió i molta dedicació.

Al ple ha finalitzat amb unes darreres paraules del ja exalcalde Antoni Guil, amb la sala plena a vessar: "En aquest adéu vull refermar el meu compromís amb Montmeló, aquest no s'acaba, com no es va acabar al final de la meva primera etapa l'any 1999. Jo continuaré treballant per la nostra gent, des del teixit associatiu, com ho he anat fent sempre d'ençà que hi vaig arribar. Vull agrair la confiança, el suport, la col·laboració, la feina compartida i la comprensió que he trobat sempre en tota la ciutadania. Fins aviat".Data de modificació: 15/07/2018 10:44:17