Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:36  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

CAN MANILS GUANYA PER SEGON ANY CONSECUTIU EL CIRCUIT DE TAPES

  • Bombons - Can Manils

    Bombons - Can Manils

  • Bomba - Via Augusta

    Bomba - Via Augusta

  • Pinxos - Cal Paco

    Pinxos - Cal Paco

12/7/2018

De 5 al 8 de juliol, va tenir lloc a Montmeló la sisena edició del 'Circuit de Tapes'. Més de 400 persones van tastar les tapes dels establiments participants i van triar com la millor la tapa de 'bombons' de la Carnisseria Manils.

 

Aquest és el segon any que la Cansaladeria Manils és guardonada amb el premi de millor tapa de Montmeló dels dotze restaurants i establiments d'alimentació que van participar en aquest consolidat concurs anual.

 

L'artífex d'aquesta tapa és l'Ignasi Manils, la tercera generació familiar de la carnisseria, un jove molt creatiu i dinàmic que conjuntament amb els pares ha reinventat i actualitzat l'establiment familiar. "Els bombons els vam elaborar fent una gelatina de formatge, amb diferents varietats, fonent-los i barrejant-los amb crema de llet i una mica de sucre. Cada tipus de bombó el farcíem amb diferents melmelades o confitures, i anous, en el cas del rocafort". Aquesta és la base de la recepta guanyadora, tal com explica el mateix Ignasi que, modestament confessa la seva devoció pel que fa: "fem el que podem, ho fem amb molta passió i intentem fer-ho de la millor manera".

 

El segon premi va ser pel restaurant Via Augusta amb una bomba de carn farcida de formatge, ceba en tempura, mel i sorpresa. I en tercera posició va ser pel restaurant Cal Paco que va presentar una versió molt innovadora dels pinxos.

Resultats al marge, la UBCM, organitzadora del Circuit de Tapes, es mostra altament satisfeta per l'acollida que any rere any té aquest esdeveniment i convida i anima al sector de la restauració local per tal d'ampliar el nombre de participants en pròximes edicions.Data de modificació: 12/07/2018 19:59:16