Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:31  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ÚLTIMA SETMANA PER PARTICIPAR A L'ENQUESTA DE LA FESTA MAJOR

  • Enquesta sobre la Festa Major de Montmeló 2018

    Enquesta sobre la Festa Major de Montmeló 2018

23/7/2018

Per segon any consecutiu, el Grup de treball "Reinventem la Festa Major", està copsant l'opinió de la ciutadania, una vegada finalitzada la Festa Major, per tenir dades sobre la festa d'enguany.

L'enquesta consta de 6 preguntes sobre les activitats i els espais de la Festa Major i dos blocs de text per fer una valoració general i afegir tot allò que a persona enquestada vulgui. Si a més, estàs interessat a formar part del grup de Treball "Reinventem la Festa Major" per tal de millorar, opinar i decidir sobre aspectes de la nostra festa, pots omplir d'última part de l'enquesta amb les teves dades. Si no és així, l'enquesta serà totalment anònima.

L'objectiu d'aquesta enquesta és recollir el màxim nombre d'opinions de la ciutadania, per tal que la Festa Major sigui cada vegada una festa feta per tothom i més participativa.

 

L'enquesta es pot realitzar de manera presencial a l'OAC de l'Ajuntament i a la Biblioteca la Grua, en horari d'atenció al públic, o bé omplir l'enquesta on-line en aquesta web, durant tot el mes de juliol. L'enquesta es pot realitzar fin divendres 27 de juliol.

 Data de modificació: 26/07/2018 13:34:39