Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:52  |  16/01/2021

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ ACULL 700 PERSONES DEL ROCK FEST

  • Zona d'acampada a la Torreta

    Zona d'acampada a la Torreta

  • Zona d'acampada a la Torreta

    Zona d'acampada a la Torreta

6/7/2018

Per un cap de setmana, Montmeló és heavy. Des del passat dijous, fins diumenge 8 de juliol, Montmeló ha habilitat una zona d'acampada per a les persones que han vingut al Rock Fest de Can Zam.

La zona d'acampada, que en edicions anteriors s'havia habilitat a l'espai de can Guitet, al costat del circuit de velocitat, enguany, s'ha muntat entre els exteriors de La Torreta i el camp de Futbol. Gairebé 700 persones s'han instal·lat en el càmping durant aquests quatre dies que duren els concerts del Rock Fest.

El públic campista troba a la zona d'acampada un espai còmode i amb tots els serveis bàsics necessaris. Amb la nova ubicació a més, se suma la proximitat dels serveis del poble: comerços, oferta de restauració, piscines, etc. Les persones usuàries estan molt satisfetes de la infraestructura muntada i també valoren l'excel·lent oferta de transport públic amb què compta la nostra localitat.

Per la seva banda, l'organització del Rock Fest ja fa anys que compten amb la col·laboració de l'Ajuntament per ubicar a Montmeló aquesta zona i valoren molt positivament els avantatges que representa comptar amb un espai tan proper a Santa Coloma i amb aquest nivell de serveis.Data de modificació: 06/07/2018 16:35:17