Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:24  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L'AGENT DE LA POLICIA LOCAL DE MONTMELÓ, CARLOS BAREA, SEGONA MILLOR NOTA DE LA 31a PROMOCIÓ DEL CURS DE FORMACIÓ BÀSICA PER A POLICIES 2017-2018

  • 255 policies locals llancen la gorra

    255 policies locals llancen la gorra

5/7/2018

Aquest migdia, el conseller d’Interior, Miquel Buch, acompanyat de la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Montserrat Royes, ha presidit a Mollet del Vallès l’acte de lliurament de diplomes del Curs de formació bàsica per a policies 2017-2018 de l’Escola de Policia de Catalunya. Enguany s’han graduat 255 nous agents de les policies locals de 67 ajuntaments catalans.

  

El curs de la 31a promoció es va iniciar el mes de setembre passat, amb 281 agents dels quals 24 han suspès i 2 han causat baixa. L'agent de la Policia Local de Montmeló, Carlos Barea, ha quedat en segona posició i anirà convidat per part de la Generalitat de Catalunya a visitar l'acadèmia de policia del País Basc.

 

255 nous policies locals s'han graduat a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

255 nous policies locals s'han graduat a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

 

El 31è curs de formació bàsica per a policies

Els Curs de formació bàsica per a policies capacita l’alumnat per integrar-se en els cossos de la Policia de Catalunya i per exercir les funcions bàsiques d’un servei de policia.

 

La formació impartida a l’ISPC fa especial èmfasi en la transmissió de valors de proximitat, compromís, integritat, respecte, voluntat de servei i sentiment de pertinença. En aquest sentit, els alumnes treballen aprenent tècnica policial, amb tot el fonament legal per la pràctica policial, tota la formació amb deontologia i drets humans i tot ho fan fonamentant-ho en valors per donar el màxim d’ells pel cos i pel bé comú. A partir d’avui els aspirants que han superat el curs iniciaran un període de pràctiques.Data de modificació: 05/07/2018 18:32:17