Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

02:18  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

CATFOLKIN VERSIONA LA POLCA DE MONTMELÓ

 • Ballada a la Plaça de La Polca de Montmeló

  Ballada a la Plaça de La Polca de Montmeló

 • Carme Manuel fa entrega del Mantó de la geganta Montmse a la colla de geganters

  Carme Manuel fa entrega del Mantó de la geganta Montmse a la colla de geganters

 • Xavi Serracarbassa, representant El Trencadís, ha tingut l'honor de ser aquest any el pregoner Manel Mir

  Xavi Serracarbassa, representant El Trencadís, ha tingut l'honor de ser aquest any el pregoner Manel Mir

 • Alberto i Tito, membres de Catfolkin, després de l'estrena de la nova versió de La Polca de Montmeló

  Alberto i Tito, membres de Catfolkin, després de l'estrena de la nova versió de La Polca de Montmeló

28/6/2018

Durant el Toc d'Inici de Festa Major, dos membres del grup Catfolkin, regalen la gravació d'una versió nova de la Polca de Montmeló.

Després del Seguici que donava l'inici a la Festa Major, des de la Quintana fins a la plaça de la Vila, els diferents grups de cultura popular han ballat La Polca de Montmeló. Enguany, a més de gitanes, diables i gegants, alumnes de 3r i 4t de primària han cantat i ballat la Polca que acompanya l'inici de Festa Major des de fa ja tres anys.

L'alcalde Antoni Guil ha realitzat el parlament d'obertura de la Festa, fent referència al color violeta i a la campanya "No és No". També ha felicitat al Trencadís pel 10è aniversari i s'ha procedit a descobrir qui hi havia aquest any sota el capgròs del pregoner Manel Mir, que en aquesta ocasió li hi ha correspost a un usuari del Centre Ocupacional el Trencadís, concretament a Xavier Serracarabassa.

Un altre Moment emotiu de la vetllada ha estat l'entrega d'un nou mantó per a la Geganta Montse, realitzat per Carme Manuel.


Abans de la traca inicial, Martí Torras, conductor de la Festa ha anunciat la sorpresa de la jornada. Es tractava del regal del grup Catfolkin a la ciutadania de Montmeló, en forma de cançó. Aquest estimat grup han versionat la Polca de Montmeló i avui s'ha estrenat davant tot el públic que omplia la plaça de la Vila.

Tito i Alberto, dos membres locals de Catfolkin han fet acte de presència a l'escenari com a testimonis d'aquest regal i la renovada versió de la Polca de Montmeló ha sonat a ritme de Catfolkin. En agraïment a la feina feta, l'Ajuntament ha obsequiat als membres de Catfolkin amb el "".

 Data de modificació: 29/06/2018 00:11:06