Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:37  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

COMENÇA LA FESTA MAJOR AMB EL PREGÓ DE MÀRIUS SERRA A LA SALA POLIVALENT

  • Màrius Serra signant el Llibre d'Honor de Montmeló

    Màrius Serra signant el Llibre d'Honor de Montmeló

  • L'enigmàrius dedicat a Montmeló

    L'enigmàrius dedicat a Montmeló

28/6/2018

L'escriptor Màrius Serra obre els actes de la Festa Major 2018 a la Sala Polivalent amb un emotiu pregó sobre la diferència i la por a tot allò que es desconeix.

L'acte s'ha obert amb el parlament de Daniel Angulo, director del Centre Ocupacional el Trencadís i amb la projecció del vídeo commemoratiu del 10è aniversari del Trencadís. Abans del pregó han parlat la regidora Carme Palacios i l'Alcalde Antoni Guil. El vídeo "Un Trencadís fet entre tots" es podrà veure íntegrament a Vallès Visió demà 29 de juny a les 20.30 hores.

Tot seguit a estat el torn del reconegut escriptor Màrius Serra que, mitjançant la seva experiència viscuda amb el seu fill discapacitat, en Llullu, i gràcies a la seva facilitat de comunicació, ha narrat un meravellós compte sobre la diferència: la butaca en què ell va passar moltes nits amb el seu fill a la Residència, es va convertir, després d'un viatge a Mèxic, en la cadira de primera classe d'un avió. Aquestes dues maneres de veure i viure un mateix objecte ha estat el fil conductor de la narració del pregó de festes.

Viure la diferència sense por a tot allò que es desconeix ens enriqueix com a persones i col·lectiu. Amb aquest missatge, Màrius Serra a tancat el seu pregó que a rubricat al llibre d'honor de Montmeló, amb un dels seus populars "Enigmàrius".

A partir d'aquest moment, comencen les activitats del Toc d'inici de Festa Major. Visca la Festa Major 2018 de Montmeló!Data de modificació: 28/06/2018 20:46:18